Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Robienie na drutach

Polecane posty

Gość gość

Czy ktoś w ciąży robi coś na drutach albo szydełku? Jak tak to co ? Macie jakieś wzory ?

Gość gość
Raz w zycii ! Zrobilam sukienke dla lalki barbie dla corki, pozniej juz mi sie nie chcialo! Nie lubie chodzic w swetrach , a wiec i zabawa z drutami.....a moze to szydelko bylo.... W kazdym badz razie wydziergalam ta sukienke. Kremowo bordowa sliczna wyszla jak na pierwszy raz. Ps nie bylam wowczas w ciazy!

Jeśli jesteście pasjonatami robótek ręcznych , tak jak ja to polecam sklep http://welnabawelna.pl/ . Znajdziecie tam przeogromny wybór włóczek , nie tylko pod względem kolorów jak i rodzajów włóczki. Posiadają także akcesoria i guziki , czyli wszystko to co niezbędne.

Gość gość
Ja robie kocyki na szydełku, dla moich dzieci i na prezent, wybieram sobie sciegi, robie aplikacje, sama tez opracowalam, dziergam o89d roku i nie mam za wiele czasu, corce w ciazy zrobilam kocyk, do ktorego zainspirowal mnie inny znaleziony na googlu. W zeszla zime robilam tez takie rekawiczki na wozek, tez sama kombinowalam ze wzorami. Fajne to jest, tylko trzeba miec czas i cierpliwosc.

Gość gość
Od roku*