Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Masturbacja w pracy

Polecane posty

Gość gość

Mam nadzieje że z mojej ankiety dowiemy się o tym wszystko. Ile z nas to robi, jak, gdzie itp. 1.Wiek 2.Sama / W związku 3.Czy chociaż raz masturbowałaś się w pracy. Jeśli nie to wypowiedz się dlaczego. Np. bo mnie to nie podnieca w ogóle tego nie robię nie mam na to czasu chciałabym ale nie mam jak robię to w domu i to mi wystarczy itp. 4.Jak często to robisz 5.Gdzie to robisz 6.Czego używasz to tego 7.W jakim wieku to zrobiłaś pierwszy raz w pracy 8.Po jakim stażu pracy to zrobiłaś pierwszy raz. 9. W ilu firmach już pracowałaś, a w ilu to zrobiłaś 10.Czy przyłapał cię ktoś na tym. Jeśli tak to kto i ile miał(a) lat 11.Czy ty przyłapałaś kogoś w pracy. Jeśli tak to kogo i ile miał(a) lat 12.Dlaczego to robisz w pracy 13.W jakim ubrani najczęściej pracujesz np. spodnie czy spódniczka itp. 14.Czy w pracy rozmawiasz z koleżankami o masturbacji, seksie itp. 15.Czy w pracy koleżanki widzą cie nago np. szatnia, prysznic. 16.Co sądzisz o tej ankiecie. Napisz coś jeszcze od siebie.

Gość gość
1.Wiek 27 2. W związku 3. Jestem facetem. Ze 2x :D 4. Już nie robię. 5. Biuro mam :) 6. Palców :D 7. 25 8. 2 9. Oj, w wielu, w 2 10. Nie 11. Nie 12. Bo miałem ochotę 13. Garnitur 14.Nie 15. Nie 16. Małoletni onanista ją spłodził :D