Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Musze Sie wygadac moze bedzie mi lzej.

Polecane posty

Gość gość

Adam wiem ze nigdy nie będziemy razem. Jestes tylko moja fascynacja. Nigdy mnie nawet nie dotknales ale twój wzrok powoduje ze myślę jak piętnastolatka. Ja mam męża ty masz żonę. Nigdy od męża nie odejdę. Mamy dziecko ty masz troje. Z reszta pewnie nawet nie wiesz ze ja o tym mysle. Nie wiem czemu 7 lat po ślubie ja zafascynowalam sie takim facetem jak ty. Nie wiem co mi w tobie imponuje co sprawia ze mam motyle w brzuchu a jak jestem sama i sprawiam sobie przyjemność mysle o tobie. Nigdy się nie dowiesz bo nie mam odwagi zeby ci to powiedziec i nie miałabym odwagi zdradzać męża. Za miesiąc dwa nasze drogi sie rozejdą bo odchodzisz z firmy. Miałam nadzieje ze na zawsze i z moich myśli. Chciałam to z siebie wyrzucić. Czy któraś tak miała??

Gość gość
Nie, nie miałam, bo kocham mojego partnera i niczego mi nie brakuje :) zastanów się nad sensem swojego małżeństwa, bo chyba jest słabo, pozdrawiam!

Gość gość
Dorośnij kobieto, bo to wszystko infantylnie brzmi.

Gość gość
Czy był dla ciebie nadzwyczaj miły że zaczęłaś o nim w ten sposób myśleć ? A może był on dla wszystkich taki miły tylko ty nie miałaś możliwości tego się dowiedzieć, bo w pobliżu nie było innych w podobnym wieku kobiet.

Gość gość
Szkoda mi cie.Moge tylko ci poradzic byś przestala o nim myśleć ,i zajela die rodziną. Wróć do chwil gdy poznalas męża, do tego co przezyliscie... Wyobraź sobie ze jesteś z tym Adamem,a twój mąż o tym się dowiaduje i odchodzi bezpowrotnie..dostajesz papiery rozwojowe..i jak? Jak się będziesz czuć wtedy? Bo jak nie chcesz mieć nic wspólnego już mężem to tak się to skończy. Znajomi,rodzina..okrzykną Cię dziwką ,szmata,tego chcesz? Bo może być za późno zanim do Ciebie dojdzie co robisz

Gość gość
Przeciez nic nie zrobiła, a myśleć jej wolno.