Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 43 cm vv bicepsie

jeśli istnieje coś takiego jak równość płci to dlaczego kobiety nie gvvałcą

Polecane posty

Gość 43 cm vv bicepsie

mezczyzn?Dlaczego mezczyzni nie zachodzą w ciąże i nie rodzą dzieci?Tylko nie piszcIe mi o RÓWNOUPRAWNIENIU płci bo to ciś zupełnie innego.

Gość gość
ależ gwałcą tylko nie muszą używać przemocy a zgwałcony często nie zdaje sobie z tego sprawy i nawet jest zadowolony, co jednak nie zmienia faktu zgwałcenia:D

Gość 43 cm vv bicepsie
Nie no, od kiedy to gvvałt jest dobrowolny?Nie mylmy gvvałtu z uwodzeniem.Bądźmy realistami i kierujmy się rzeczywistością.Kobiety nie gvvałcą mezczyzn, przypadki 1 na 10000000000 sobie darujmy.

Gość gość
Nie istnieje równość płci.Mężczyźni są większymi idiotami.

Gość gość
a kobiety jeszcze większymi debilkami.

Gość 43 cm vv bicepsie
Nie chcę tu dyskutować o tym kto jest głupszy, tylko pytam się teoretyków tzw. równości płci o tym na czym to ma polegać w ogóle.

Gość gość
Haha o tym, kto jest głupszy nie, ale o tym kto gwałci i dlaczego to już jest merytoryczna dyskusja? Daj spokój....

nie istnieje coś takiego jak równość płci, natomiast kobiety mogą zgwałcić (analnie czymś, albo zmusić do seksu pod wpływem dragów), są to kobiety z wyższym testo

Gość 43 cm vv bicepsie
Ależ gvvałt to był tylko przykład,a właściwe pytanie to na czym polega równość płci. No niestety z większością z was nie da się normalnie porozmawiać.:/ Broken ale jak kobieta wykorzysta narządy płciiwe faceta bez jego zgody to nie jest gwałt?Bo ja nie pisze,że czegoś takiego nie ma tylko że jest to zjawisko marginalne...

Gość gość
Np zarabiać tyle samo w przypadku: obejmowania tego samego stanowiska, przy takim samym okresie doświadczenia na poprzednich stanowiskach przykładowo oraz przy takim samym poziomie wykształcenia, proste.

Gość 43 cm vv bicepsie
23:39 ale to nie podchodzi pod kwestie prawne czyli równouprawnienie?

Broken ale jak kobieta wykorzysta narządy płciiwe faceta bez jego zgody to nie jest gwałt?Bo ja nie pisze,że czegoś takiego nie ma tylko że jest to zjawisko marginalne... x przecież właśnie mówiłam, że może. x

Gość 43 cm vv bicepsie
Tak.Tu juź nawet nie chodzi o to że kobiety nie gwałcą tylko że nie gwałcą w podobnej ilosci jak mezczyzni.A skoro płcie są równe(czyli takie same?) to statystyki powinny być podobne.A w rzeczywistości to faceci muszą się za babami uganiać...Ten marksizm kulturowy jest bez sensu...

Gość 43 cm vv bicepsie
Ja to rozumiem tak: - równouprawnienie płci= wszelkie sprawy prawne iitd i to jest jasne -równość płci = przekonanie że płcie są w zasadzie takie same i człowiek dowolnie moźe zmieniać płeć?płeć biologiczna nie istnieje i zamiast tego istnieje płeć kulturowa która może być dowolnie kształtowana?takie głupoty..kto normalny w to wierzy?????

Gość 43 cm vv bicepsie
00:05 Zdaje się że rzeczywistość jest najwiekszym wrogiem marksizmu...

Gość gość
Kobiety nie gwałcą bo to jest sprzeczne z ich naturą. No chyba że swojego mężczyznę za jego zgodą :classic_cool: