Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ZWAZYLEM SIE DZIS PO 2 TYGODNIACH ODCHUDZANIA

Polecane posty

Gość gość

2 tygodnie temu bylo 104.2kg przed chwila wszedlem na wage i bylo 101.7kg zawsze waze sie z rana po wysikaniu wyeliminowalem slodkosci i slone przekaski napoje gazowane itp podjadam teraz owocami, chleb bialy zmienilem na ciemny "pelne ziarno" rozbilem 3 wieksze posilki na 5 mniejszych, staram sie tlusto nie gotowac, robie raczej tradycyjna kuchnie tak jak lubie ale w wersji lajt, no i do tego jezdze rowerem kilka razy w tygodniu po 30-40minut jeszcze musze z 15kg zrzucic!

Gość gość
To słaby wynik.Owoców nie powinieneś jeść w ogóle tylko warzywa i nie podjadać.Chleb pełnoziarnisty ma jeszcze więcej kalorii niż biały,chleb najlepiej wykluczyć lub ograniczyć do minimum.Żadnego przetworzonego jedzenia.

Gość gość
Ty myślisz ,że od samego nieważenia się będziesz chudł? Gdybyś się ważył codziennie to wiedziałbyś,że ta dieta nie działa.Powinieneś chudnąć 3 kg na tydzień

Gość gość
3 kg na tydzień to daje ok. 13 - 14 kg na miesiąc, czyli drakońska, wyniszczająca dieta a potem jojo. Nie wolno się odchudzać tak szybko. Stuknijcie się w te puste głowy.

Gość gość
3kg na tydzien? Chyba jestes poj*************y 4-5kg na miesiac to jest dobre i zdrowe odchudzanie a ty mi tu p*********z o 12kg na miesiac lamusie? Widac ze hooya sie znasz, ja sie znam bo studiowalem rok dietetyke i zasady zywienia czlowieka a i w technikum gastronomicznym mialem wiele na ten temat

Gość gość
bo nie chodzi o to by sie przez miesiac dwa katowac i schudnac 15kg jadac na salacie i malutkich posilkach a potem znow wpiertalac tak jak wczesniej czyli schabowe itp bo te 15kg raz dwa wroci i to nawet jeszcze wiecej. Ludzie nie rozumieja ze trzeba zmienic swoje nawyki przyzwyczajenia zywieniowe raz na zawsze i tyle, a nie miesiac dietka a potem znow obzarstwo

Gość gość
a czemu niby owoce sa zle? A chleb pieke sam i jak robie 3 chleby po 700g to na to idzie tylko 200g maki do zakwasu a reszta to ziarna - slonecznik, pestki dyni, siemie lniane, platki owsiane, czarnuszka. Maka i woda jest tylko po to by to polaczyc

Gość dsard
no to rzeczywisce jestes chudy

Gość Marcel 39
Mi udało się schudnąć 3,5 kg w 3 tygodnie jak na razie, dopiero się wdrażam w aktywność fizyczną - na razie marsze kilka razy w tygodniu po 30 min. Do tego stosuję Cardioslim i dietę :)

Gość JagaMi
Ja też się odchudzam z dietą i Cardioslimem, chociaż zacząłem go stosować bardziej ze względu na to, że obniża cholesterol - teraz już mam w normie, a do tego blisko 5 kg poszło w dół.

Gość Basiekk91
Szukam właśnie suplementu dla ojca swojego, bo chce zbić cholesterol bez leków i widzę, że sporo ludzi pisze, że ten preparat jest na to dobry :o

Gość gość
ja n*******lam dietę już 1,5 roku w tym czasie ograniczyłem jedzenie poniżej 2000 kalorii na dobę plus aktywność fizyczna gimnastyczno-wysiłkowa 3 godziny dziennie i tak piątek świątek i niedziela efekt waga mi spadła z 82 na 63 a teraz lekko podbiłem na 68 kg żeby było idealnie

Gość gość
Ty masz anoreksję, nie odchudzaj się!!! Wiesz jak ciężko wyjść z takiej choroby??

Gość gość Dorota
A ja po miesiącu stosowania Foreverslim miałąm 3,8 kg mniej

Gość gość
srorever srim spamerko jepana, we wszystkich tego typu tematach spamuje reklamiarz jepany

Gość Jagodzianka 4
Ja nie dość, że mam nadwagę to jeszcze miałam wysoki poziom cholesterolu. Zaczęłam od diety, później dołączyłam zumbę i Cardioslim w suplementacji. Efekty jak na razie są super, schudłam w miesiąc ponad 6 kg, do tego w badaniu kontrolnym cholesterol już mieści się w granicach normy.

Gość gość
A ja schudłam w tydzień 2,1kg ale miałam chat Day i w sumie 800g przytyłam ale nadal jestem na sporym plusie :)