Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zaniepokojona 123

Jasne kreseczki

Polecane posty

Gość Zaniepokojona 123

Witam , okres spóźnia mi się już dobry tydzień , po zrobieniu pierwszego testu wyszła druga kreska ale bardzo jasna , po 2 dniach następny test i znowu to samo , zrobiłam już 4 testy i kreseczka nie ciemnieje , żadnych objawów ciazowych nie mam . Mam torbiel , czy on może być sprawka takiego wyniku testu ? Czy może to wczesna ciąża ? U lekarza byłam , ciąży nie widać , zlecił badanie ca125 . Czy któraś z Was miała podobną sytuację. ?

Gość gość
Moja też była słaba druga kreska. Test robiłam jak okres spóźnił się dwa dni. Idź do lekarza lub zrob test beta hcg z krwi - 100% pewności.

Gość gość
Moja siostra myślała, że zaszła. Okres spóźniony, test z jasną kreską. Po tygodniu krwawienie - pojechała na IP bojąc się, że to poronienie. A to się okazało, że zwykła miesiączka a ciąży nigdy nie było - za to była torbiel :(

Gość Zaniepokojona 123
Czyli torbiel może powodować taki wynik testu ? Ja do dziś nie mam żadnego plamienia , krwawienia ani nic .. sama nie wiem co się dzieje ... pójdę w środę na Bete , wcześniej nie mam możliwości .. nie wiem już czego mam się spodziewać .... ;(

Gość Cleo1976
Czasami torbiel może dawać taki wynik testu.Zrób test na betę i idź do lekarza, by wykluczyć dwie inne możliwości-ciążę pozamaciczną i zaśniad groniasty.

Gość Zaniepokojona 123
Byłam u lekarza w piątek. Ciąży nie widzi . Kazał zrobić ca 125 i czekać na miesiączkę ... właśnie boję się ciąży pozamaczicznej bo cały dzień boli mnie podbrzusze z prawej strony ...

Dziewczyno,mialam identycznie (nawet zalozylam tu temat - cien cienia na tescie czy jakos tak), obecnie jestem w siodmym tygodniu:)mozna juz pogratulowac,bo to pewnie ciaza (tez nie wierzylam,jak wszyscy mi pisali,ze to na 100% ciaza)

A Twoj ginekolog Ci nie powiedzial,ze tak wczesnej ciazy moze nie byc widac????:) Zmienilabym lekarza. Zrob badanie beta (krew)

Gość Zaniepokojona 123
lifeisgood Twoją kreska na tescie też nie ciemniala ? Boję się że znowu się rozczaruję ... kiedy ginekolog może zobaczyć ciążę?

Gość gość
Moja kreska też nie ciemniala przez nawet tydzień a ciąża była

Gość Zaniepokojona 123
A jeśli nie ciemnieje , to nie znak że Beta nie przyrasta prawidłowo ?

Moja sciemniala pod koniec 6 tygodnia,kiedy z ciekawosci zrobilam jeszcze jeden test;p zrob bete. Ile ja testow wykonalam kilka tygodni temu, o Boze:D kazdy tak samo,a beta prawidlowo. Na zadnym nie mialam ciemniejszej i tez mi pisali, ze nie ciemnieje z dnia na dzien ;p Ciesze sie,ze poszlam na ta bete w koncu