Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Choroba czy ciaza ?

Polecane posty

Gość gość

Witam, mam 19 lat , 2 miesiace temu miałam "normalną" miesiaczke , a po niej infekcje intymna ktora Od razu wyleczylam . kolejna miesiaczke dostałam 6 dni wcześniej i były to brazowe uplawy , czasami krew ze sluzem bezbarwnym , trwało to 9 dni i potem miałam 2 dni spokoju i znow zaczely sie uplawy . czasami w ciągu dnia mnie mdlilo , ale nie wymiotowalam . uplawy miałam do następnej miesiączki , ktora znow była uplawami troszke bardziej intensywnymi , jak się skonczyla "miesiączka" uplawy nadal sie utrzymuja do dziś . kilka razy w ciągu dnia czuje kłucie lewego jajnika , prawie całymi dniami boli mnie glowa (lekko ,ale jednak boli ) , nie mam w ogóle apetytu i ciągle chodze jakby spiaca (oczy same się zamykaja) , czasami jestem osłabiona . na twarzy ciągle jakies nowe syfki mi wyskakują , jak na miesiaczke ktora niby miałam w terminie (dziwna ale była) . myślałam , że w ciazy jestem ,bo z chłopakiem kochalismy sie w dni płodne bez zabezpieczenia kilka razy , ale test wyszedł negatywnie miesiac po stosunku .. Lekarza mam w następnym tygodniu , a bardzo się denerwuje , czy to choroba jakaś czy ciaza .. Dziękuję za odpowiedzi .

Gość gość
Idź na beta hcg z krwi.

Gość Cleo1976
Powtórz test, najlepiej z krwi, ale po mojemu to jakaś przewlekła infekcja.Ps.Jeśli nie chcesz być w ciąży, to do choroby, NIE kochaj się w dni płodne bez zabezpieczenia!!!!

Gość gość
A czy przy przewlekłej infekcji byłyby tylko takie objawy ? Bo nie mam żadnych zaczerwienien , swedzania ani obrzekow . Nie mowie , ze nie chcialaby m być w ciąży , byłam świadoma tego , A pytanie moje stad , ze denerwuje co chyba jest zrozumiałe