Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ej madki, po co się zbieracie naklejki na świeżaki ? można je kupić na allegro

Polecane posty

Gość gość

za ok 25-40 zl , ludzie je sprowadzaja z Chin, z Aliexpress , Biedronka tez tam kupuje mają tych samych dostawców wiec po co szarpać się jak idiotki, kupować to chemiczne rakotwórcze jedzenie GMO z biedry dla naklejek ? nie rozumiem typowej polskiej Bożeny, Andżeliki, Karyny

Gość gość
Co to są MADKI?

Gość gość
beneficjentki programu 500plus żebrające o naklejki w internecie

Gość gość
Tak dejcie mi bo ja mam horom curke to muj ameil : madkagagadka@o2.pl

Gość gość
madki jak pomadki. No takich madek to jeszcze nie widziałam i nie pisz, że to literówka, gdzie d, a gdzie t.

Gość gość
Ludziom od***balo od tych maskotek :o po fejsie krąży screen jak madka się żali, że kupiła od kogoś Na olx świeżaka borówke a dostała Borowke owoc :D :D

Gość gość
to prawda, w warszawie grupa internautów z wykopu zorganizowała spotkanie ze niby bedą rozdawac po taniości te naklejki i/lub pluszaki i pełno idiotek stało na ulicy w umowionym miejscu :D terz ma byc podobno kolejna akcja spotkanie na placu zbawiciela chyba dzis nawet ? nie wiem...wybrali takie miejsce bo tam jest system monitoringu ktory został jescze po Tęczy i mozna oglądac kamery online tylko teraz ''madki'' ostrzegaja inne ze to ściema i nie beda rozdawac świeżakow :D babom od nieróbstwa w d****h sie przewraca, raz dwa zagonić taką do magazynu zeby palety ciągnela, pozabierać zasiłki, pińcet plus, alimenty to wezmie się leniwa krowa za robote :)

Gość gość
Bezplodniaczki jak wy ludzi nie lubicie zgorzkniale.

Gość gość
niech pani mi sprzeda ten smartfon za 100 zł córka idzie do szkoły porzebny jej , do nauki się przyda, a ja biedna, córka taty nie ma zostawil nas , a ja nie mam pracy i nie mam za co jej kupic a kolezanki bedą sie z niej smialy bo nie ma smartfona, kiedy i gdzie mogę zgłosić się po odbior ?