Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak patrzę na jej zdjęcie to mnie bierze obrzydzenie

Polecane posty

Gość gość
Nie wierzę że takie coś jak autor mogło kochać , fantasta i mitoman lub dzieciak.

Gość gość
Nie kochał. Po prostu nie poszło jak sobie zaplanował i się ciska. Miłość jest cierpliwa i wybaczyć potrafi wiele. Nie umiesz kochać. Dobrze, że tak się stało.

Gość gość
To co zrobiła jest niewybaczalne

Gość gość
a co takiego?

Gość gość
Wszystko da się wybaczyć zrozumieć przemyslec poprawic zmienic z wyjątkiem wielokrotnych zdrad. Jeśli tego tobie nie robiła to jesteś durniem autorze i nigdy nie kochales. Znajdzie lepszego i cierpliwszego

Gość gość
Dokładnie. Zdrada jest niewybaczalna. Wszystko inne jak się kocha to się wyjaśnia. Ale dzisiaj ciężko o prawdziwą miłość. Zamiast rozmawiać i wyrzucić z siebie to co boli między sobą to lepiej zakładać debilne tematy tutaj.

Gość gość
Siadź do swego BMW i w*********j w las

Gość gość
Nie mamy o czym rozmawiać, zawiodła po całości.

Gość gość
I pewnie ty jesteś niewiniątkiem i uważasz się za niewiadomoco. Wybrała innego i prawdopodobnie miała ku temu powody i ktoś jej musiał w tym pomóc ;-) Lepiej się pogodzić z sytuacją , przemyśleć na spokojnie jak do tego doszło ,czy zrobiła to celowo,czy chciała tego i co nią wtedy kierowało, Każdemu zdarzają się potknięcia ,gorsze dni, gorszy czas. Może ona tego nie chciała , żałuje i jest jej z tego powodu smutno tak jak teraz tobie. Tylko że tobą kieruje już tylko jedno , żądza zemsty a ona cierpi bo miała gorszy czas i liczy na wybaczenie. Lepiej spróbować coś naprawiać a nie psuć do końca. Albo chociaż zapomnieć i nie brnąc w jeszcze większe błoto. Zemsta przynosi ulgę tylko chwilowo bo później przychodzi czas goryczy i czasu tego przeważnie nie da się już cofnąć. Satysfakcja ze się odpuściło, daje to poczucie bycia człowiekiem ,przychodzi co prawda później niż ulga po zemście ale tak jak jak pisałam wcześniej uczucie to za jakiś czas zamieni się w żałość i cierpienie bo może jednak źle postąpiliśmy.

Gość gość
Znałam niestety osobiście taki element jak autor. Kłótnia -kazał mi wyoerdalac ze swojego zycia- to wyoierdolilam!! Dobrze sie nie rozstaliśmy on założył konto na portalu randkowym (ktoś życzliwy mi doniósł) minęły 2 miesiące zobaczył, ze mam go juz w d***e OSZALAŁ!!! Robił wszystko, żeby zniszczyć mi życie! Robił z siebie ofiarę - taki cwany do tej pory jest sam jak palec. Uważa siebie za nie wiadomo kogo i teraz użala sie nad soba!

Gość gość
No to się notorycznie przydarza kobietom ,faceci dostają piertolca jak widzą swoją byłą z innym albo się dowiadują o tym to biała gorączka od razu. Jak by to wyglądało kiedy kobieta by się tak zachowywała w stosunku do swojego byłego heh. Byłaby żałosna, prawda :-)

Gość gość
Olewanie facetajest surowo karalne,tylko facetowi wolno.Jak oni sa olani to potem im odbija i zakladaja tematy o meczennikach.

Gość gość
23:19] Nie mszcze sie chociaż mógłbym, mam swój honor.