Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Turbomatura opinie

Polecane posty

Gość gość

Słyszałam, że była z tym niezła draka w internetach jakiś czas temu. Nie stosowałam tego produktu, ale jakie są takie ogólne opinie, poza tą całą nagonką? Czy ta turbomatura to coś przydatnego?

Gość gość
Moim zdaniem produkt przereklamowany. Tam jest tylko jedno nagranie, na YT znajdziesz więcej niż w turboamturze.

Gość gość
Jak potrzebujecie się dużo uczyć do matury, to polecam metody niekonwencjonalne. Słyszeliście o sesjach synchronizujących półkule mózgowe? Można się dzięki temu lepiej koncentrować i dzięki temu zapamiętywać więcej. Np. tutaj prezentacja jednego z produktów tego typu http://fruiti.pl

Gość gość
A ktoś z was korzystał z turbomatury? Powiedzcie czy to faktycznie jakoś daje kopa i realnie można się czegoś nauczyć? Czy tylko takie motywacyjne pitolenie.

Gość gość
Ogólnie polecam korzystać z niekonwencjonalnych sposobów nauki, bardzo dobrze uczyło mi się na przykład z mapami myśli. Można je zastosować praktycznie do każdego rodzaju nauki. Poza tym warto robić kreatywne notatki. Wszelkie rodzaje relaksacji także bardzo pomagają, więc nie ma co się zastanawiać, trzeba działać.

Gość gość
Kombinować, uczyć się, a nie gadać.

Gość gość
Ja jestem zadowolona, kupiłam i w godzinę wchłonęłam masę wiedzy, której musiałabym szukać w książkach i w internetach. Konkretnie, na temat, bez zbędnych bzdur. Cała drama na yt nie tyczyła się treści i wartości produktu, tylko tego, ze ta wobecobiektywu nie powiedziała, że to produkt jej chłopaka.

Gość Gość gość

To przeceniony, amatorski, motywacyjny półprodukt, którego darmowe odpowiedniki możesz znaleźć w internecie. Odpowiedź u góry to tylko bezczelna reklama, więc radziłbym uważać.