Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy ktoś z was ma makijaż permanentny brwi ?

Polecane posty

Gość gość

Jak w temacie. Jakie są wasze przemyślenia? Warto czy nie ? Chciałabym delikatny efekt bo brwi mam dość gęste tylko jedna jest za krótka a druga też do poprawy.

Gość gość
Nie podoba mi sie. To wygląda jak tatuaż, nie wiem dlaczego, ale jak widze nawet młode kobiety z tym, To tak jakby miały całkowicie pozbawione włosków brwi i tylko te kreski z tuszu:/

Gość gość
Również, uważam to za kiepski pomysł. Nie podobają mi się makijaże permanentne. Sama nie mam.

Gość gość
Brwi wygladaja dobrze tylko naturalne, lekko wyregulowane. Nawet jak cos jest z nimi nie tak to duzo lepiej wygladaja naturalne, dziwie sie ze komus sie podobaja takie domalowane. No chyba ze ktos ma niewidoczne to jakas 2 tony ciemniejsza henna moze poprawic wyglad.

Gość gość
Ja mam,jest super.Nie ma efektu przerysowania,bo teraz są zupełnie inne metody niż jeszcze kilka lat temu.Polecam metodę cienia.:)

Gość gość
Moja siostra ma, nie wyglądają nienaturalnie, bardzo ładnie to wygląda. Też bym chętnie zrobiła, ale nie stać mnie na taki jednorazowy wydatek.

Gość gość
A wrzuć fotkę . Bo jakoś nie jestem przekonana co do naturalności tych brwi.

Gość gość
Jak sobie to wyobrażasz? Poszukaj, są setki zdjęć w internecie.

Ja mam, ale tak delikatny, ze nawet nikt nie zauważył ;p ale to microblading- jest trochę droższy i trzyma się krócej (do 1,5; 2 lat), moim zdaniem bez porownania I bardziej naturalng niz np henna

Gość gość
Ja mam brwi metodą ombre i jest super. Kiedyś robiono bardziej karykaturalnie i niestety za dobrze to nie wyglądało.Trzeba poszukać takiej osoby co dobrze to zrobi. Brwi tak zrobione są około na dwa lata. Najlepiej po roku iść znowu na uzupełnienie i płacimy wtedy połowę ceny. Oczywiście jak ktoś ma swoje ładne brwi bez "ubytków" i nie musi robić henny jest to mu absolutnie niepotrzebne. Ja miałam swoje wybrakowane i dlatego poszłam sobie zrobić.

Gość gość
jak widzę ile szpetnych brwi chodzi po ulicy, to nawet nie zastanawiam się nad pójściem do kosmetyczki :D Wasze brwi wyglądają koszmarnie.

Gość gość
Ja robiłam brewki http://www.studiobednara.pl/KONTAKT - bardzo mi się podobają i mam w planie zrobić jeszcze kreski na powiece i usta i pewnie niebawem się tam wybiorę bo mają dobre ceny.

Gość gość
wymalowane luki nad oczami wyglądają baaaaaardzo nienaturalnie i za pare lat ich posiadaczki będą się same z siebie śmiały patrząc na zdjęcia

Gość gość
Ta jedna Godlewska ta z wielkim czołem ma takie i same widzicie jak "pięknie" wyglada...