Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

PRAWIK DOSTANIESZ W MORDE ZA TO ZE

Polecane posty

Gość gość

pisza o mnie ny wakopie i ze zwalasz na mnie cale k/u/r/e/s/t/w/o ktore odwalasz! Patologiczna kurfo najpier zakladasz chore tematy wypisujesz jakies glupoty tu i na wykopie, wstawiasz oblesne fotki a potem wszystko na mnie zwalasz! Chcialem ci pomoc, chcialem ci ta terapie zalatwic i szybkie wejscie na szpital ale mam cie w d***e smieciu niewdzieczny! Mitoman sobie dalej, klam ze pracujesz, ze masz fure itp poglebiaj sie w swoim spiertoleniu zidioceniu przegranstwie i odcieciu spolecznym mam cie juz w d***e🖐️

Gość gość
Durny jełopie, skunksie zdebilony, sam ze sobą piszesz, wstawiasz fotki z podglądu a potem pieprzysz, że to ona. Zajmij się swoją dzinwką nie szanującą tych, którzy całe życie o nią dbali, jak nie mogą to nawet na święta nie zadzwoni. Ty jesteś przagrywem życiowym zboczeńcu choć o tym nie wiesz.

Gość gość
pierrdol sie zjeebie uwziales sie na mnie kompletnie nie wiem za co k***a! Z zazdrosci? Z frustracji? Co ja ci k***a zrobilem ze o wszystko mnie obwiniasz i tylko mnie ocherniasz wszedzie zjeebie piepszony 92 i inne sk****ysyny sie pod ciebie podszywaja pewnie tez jacys nasladowcy z wykopu no bo w koncu jestes tam znany wiec****ewnie psychofanow masz ale oczywiscie jak zwykle wszystko idzie na moje konto jak chcesz to ja moge dopiero zaczac cie hejtowac i obrabiac ci doope popaprancu ale wtedy to sie juz nie pozbierasz! Nara i wypierrdalaj mi juz z oczu 🖐️

Gość gość
Durny pedofilu niczym innym się nie zajmujesz jak obrabianie doopy innym, szczególnie tym, którzy nie mogą się zemścić w podobny sposób, mam gdzieś co o mnie jełopie piszesz od lat, zajmij się swoją dziwą, niech pięty wyszoruje i serce, debilu, tylko po co, nie będziesz musiał nà się wypróżniać, jak lubisz, już wygląda jak wielką kupa.Chciałbyś frustracie otrzeć się o zazdrość lepszej od twej mentalnej brudaski ale możesz tylko sobie pomarzyć, pomyleńcu.

Gość gość
14:48 14:57 co ty p********z? Chyba ci sie panienko tematy pomylily

Gość gość
Sam ze sobą piszesz, panienka się jeszcze nie nazywałeś:P