Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego jesteście takie wredne?

Polecane posty

Gość gość

Kobieta kobiecie wilkiem? W wielu aspektach... Odkąd jestem w ciąży od początku spotykam się z chamstwem, obgadywaniem czy kąśliwymi uwagami ze strony "idealnych kobiet". Ostatnio podjeżdżając na parking marketu zaparkowałam na miejscu dla kobiety w ciąży a jestem w 8 miesiącu i oczywiście niedaleko stały 2 paniusie które musiały na cały parking komentować że one nosiły zakupy z warzywniaka i nikt ich nie podwoził a teraz co niektóre robią sobie dzieci żeby zabierać miejsca bardziej potrzebującym, zresztą wg nich powinno się zlikwidować takie miejsc parkingowe. Dodam ze miejsc parkingowych dla niepełnosprawnych jest ok 15 a dla kobie w ciąży 5, gdzie ostatnio z takiego auta (miejsce dla niepełnosprawnych) wysiadła Pani na 10cm szpilkach i poszła w trans zakupowy...nie wyglądała na niepełnosprawną ale tego nikt nie komentował. Kiedy Pani w aptece postanowiła mnie obsłużyć poza kolejką 3 delikwentki prawie mnie obdarły ze skóry, bałam się wyjść z apteki, a biedną dziewczynę straszyły że złożą skargę do szefa apteki...poza tym na każdym kroku słysze pytania o wagę o przebieg ciązy i ciągle jedna przed drugą się przechwala jak to ona najlepiej rozkładała sobie dzień i pracowała prawie do porodu. Rozśmieszają mnie kobiety które próbują społeczeństwu coś udowadniać pracując do samego końca ciąży i tytułując się super kobietami, wchodzą potem takie na forum i krytykują że ktoś w obawie o ciążę postanowił iść na L4 i jeszcze wyzywają inne od nierobów i twierdzą że jako uczciwe obywatelki muszą utrzymywać darmozjadów które żerują na państwie zamiast spiąć d*** i zasuwać do roboty... Co się w Wami dzieje kobiety...? Jesteście aż tak niedowartościowane? Więcej życzliwości jest od mężczyzn...ciąża to wyjątkowy stan i naprawdę jeśli raz na miesiąc przepuścicie kobietę w zaawansowanej ciąży w kolejce do kasy jeśli jest długa to korona wam z głowy nie spadnie...

Gość gość
co do wredoty na 10 jest jedna dwie wredna mniej więcej,wiec i tak sporo

Gość gość
Zgadzam się baby są jakieś nienormalne! Wydaje mi się że często to zazdrość bo same chciałyby parkować na takich miejscach haha

Gość gość
Bo te co idą na L4 to nieroby.