Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak ubieraja sie i zachowuja romantyczne i dobrze wychowane kobiety

Polecane posty

Gość gość

Jak mozna taka rozpozanc? Jakie cechy taka przejawia?

Gość Skromna Ja
Skóra i pejcz :classic_cool:

Gość gość
Bródne pięty i gotowość seksualna w korytarzu przed drzwiami na kolanach w oczekiwaniu na wejście ukochanego, jak jeden powiedział o swojej ukochanej.

Gość gość
I co z tegóry dyslektyku, skup się na swojej ukochanej z piętach bróudnymi

Gość gość
Mają obłe twarze i Chrystusa w portfelu. W dzieciństwie skakały na skakance i lepiły bałwany z mrożoną marchewką. Kitkę mają koniecznie, ale taką nie końską - absolutnie nie, tylko taką grzeczną leniwie wiązaną. No i te oczy i wąskie usta - wyrażają grzeczność i korespondują z wysokim czołem. Są takie miłe.

Gość gość
po co mrozić marchewkę jak jest wystarczająco zimno żeby lepić bałwana?

Gość gość
Pragną w wielki Piątek pomodlić się w kościele ale nie złożą życzeń na Wielkanoc chorej, więc nie przydatnej już teściowej, która wychowała jej dzieci, dawała kasę, robiła jej przetwory i zapraszała na obiadki codzienne.

Gość gość
są kulturalne ,nie szpanują zadem w mini ,wymagają podobnego poziomu ,wąskie usta to mają zimne ryby

Gość gość
Romantyzm to czystość - ich umysły noszą białe bluzki. Nie umieją marszczyć czoła , i zdarza im się to tylko jak się dowiedzą, że ktoś jest ateistą. Są takie, że jak na nie patrzeć to można uwierzyć, że nie ma takich przymiotników jak kwaśne, gorzkie i ostre - chamska czerwień znika ze świata.

Gość gość
Eee...to dobrze że te romantyczki mają pozytywny i kojący wpływ na otoczenie, ubieranie się w anielski kolor ma kolosalny wpływ na samopoczucie osobowości, widzimy że eleganckie trendy nawet podwyższają poziom endrofin i częściej się uśmiechamy.To jest jak z uprawianiem sex..u , stał się cud ;) i ten co chory został uleczony , złośnik i zazdrośnik pozdrawiam.

Gość gość
Ten hormon szczęścia daje nam kopa

Gość gość
Włożyć w butelkę romantyczną kobietę i zobaczyć jak zabawnie wygląda przez chwilę to nie zazdrość, ani złość. Każdego można nabić w butelkę, bo to procedura ubarwiająca grzeczne kapcie w korytarzu nudy.

Gość gość
Skromna Ja wczoraj Skóra i pejcz To prawda. Tak się ubiera wykładowca akademicki pani Joanna Senyszyn na paradach gejów i lesbijek Skoro jest wychowawcą i wzorem dla młodzieży to sama też jest dobrze wychowana. Spokojnie możesz brać przykład

Gość gość
To jestem wyjątkiem od reguły. Jestem romantyczką cała duszą ..ale tylko wewnątrz. Na zewnątrz? Twarda dziewczyna, nikt nigdy nie powiedzialby o mnie że jestem romantyczką :-D prowadzę swój biznes, twardo stąpam po ziemi, trenuje siłowo! Więc i sylwetka nie jest drobna czy wątła :-D Lubię czerń. Myślę że kobiety o takiej naturze można poznać tylko po bliższym poznaniu.. Takie osoby są otwarte , uśmiechnięte, pomocne, potrafią słuhać i lubią pomagać. Ogólnie sympatyczne i lubiane. To chyba tyle .

Gość gość
Ale byk! :-D Słuchać miało być ;) Miłego!

Gość gość
Zwyczajne kobiety z reguły naturalne. lekki makijaż miejski styl bluzka np w kwiaty jeansowe spodnie a latem zwiewna sukienka. Romantyczki lubią kolory.

Gość gość
gość dziś x Naprawde? ile masz lat? Powiedz cos wiecej jak przejawia sie Twoj romantyzm, grasz na jakims instrumencie, jakiej sluchasz muzyki jaka jestes w obyciu z ludzmi.

Gość gość
na naprawde mam 18 lat i z tata robie byznes ubieram sie super i cwicze krafmage spiewam justina bimbera

Gość gość
Tez mam zadatki na romantyczkę (chociaż nie aż takie jak mój mąż), a oboje nie wyglądamy na takich co kochają spacery po łące, picie gorącej czekolady w zimowe wieczory, słuchanie takich wykonawców jak Enya czy Amarante, przynoszenie sobie świeżych kwiatów i marzenia o małym domku z kominkiem gdzieś na wsi. Oczywiście, że to nie wszystko czym jesteśmy i to w żaden sposób nie wyklucza naszych zainteresowań i zachowań których można się po nad spodziewać patrząc na sam wygląd.

Gość gość
Romantyczki zazwyczaj ubierają się i malują tak żeby to ukryć. Często też kpią z miłości i udają wulgarne chociaż tak naprawdę to dziewice które marzą o wielkiej miłości na całe życie.

Gość gość
Też już nie przesadzaj

Gość gość
Ha. Romantyzm jest wszędzie.

Gość gość
W pewnym sensie tak, ale nie znajdziesz go oceniając ludzi po pozorach

Gość gość
My wszyscy jesteśmy romantyczni. Romantyzm to uczucie fascynacji pięknem, które każdemu zdarza się doświadczyć.

Gość gość
A piękno nie ma jednej definicji