Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zagwozdka dnia

Czy jestem szpiegowana? Odkryłam dziś coś bardzo zastanawiającego. Dziwne.

Polecane posty

Gość zagwozdka dnia

Jakiś czas temu chciałam sprawdzić czy przyszedł rachunek na maila i zalogowałam się z komórki. Zauważyłam, że są tam wiadomości m. in. o poparcie dla Mary Wagner i inne (np. z fejsbuka). Potem w domu zalogowałam się z komputera w celu wydrukowania blankietu wpłaty i z zaskoczeniem stwierdziłam, że nie ma już wiadomości z fejsbuka ani o Mary Wagner. Najpierw pomyślałam, że widocznie coś musiało mi się pomylić i zapomniałam o tym. Teraz jedna inna sprawa skłoniła mnie do zalogowania z komputera i coś mnie tchnęło. Postanowiłam zalogować się do tej samej poczty z komórki i doznałam szoku. Wiadomości różnią się !!!! Część jest ta sama ale w komórce jest zdecydowanie więcej nieodczytanych podczas gdy w komputerze ich NIE MA!!! Jak to wytłumaczyć??

Gość zagwozdka dnia
halo... Odpowie ktoś?

Gość gość
Jeśli nawiązywałaś kontakt z organizacjami antyaborcyjnymi to możliwe że pewne służby cię śledzą i będą próbowały o coś oskarżyć. Ja tak mam od pewnego czasu.

Gość KsioncChrabonszcz
No.

Gość gość
Wystarczy zadeklarować na fb że się jest przeciwnikiem aborcji albo satanizmu i już się podpada okreslonym środowiskom.

Gość zagwozdka dnia
Nigdy z nikim nie nawiązywałam kontaktu. Nie interesują mnie takie akcje. Jestem tylko zdziwiona, że logując się z komórki (android) widzę inne wiadomości a logując się z komputera (windows) widzę trochę inne wiadomości. Większość jest ta sama ale w komputerze niektórych brakuje. Jakby ktoś podmienił mi pocztę i przekierowywał komputer na tę inną ocenzurowaną. Nie wiem jak to możliwe ani po co w ogóle miałby to ktoś robić. W komórce widzę np. że mam 6 powiadomień z fajsbuka a w komputerze taka wiadomość w ogóle nie istnieje. Czy to możliwe aby ta wiadomość została uznana za spam i automatycznie przeniesiona do kosza? Możliwe. Ale w takim razie dlaczego ta wiadomość jest widoczna w komórki??? Tu się dzieje coś bardzo dziwnego. Zaznaczam, że nie przynależę do żadnej organizacji, polityką ani aborcjami się nie zajmuję, nie jestem z zielonych ani z lewaków, na głosowania nie chodzę. Po co ktoś mialby mnie inwigilować i podmieniać pocztę?

Gość zagwozdka dnia
up

Gość gość
To się nazywa schizofrenia i podlega leczeniu. Wiadomości zniknęły, ponieważ mógł to po prostu być spam z wirusem i zostały automatycznie usunięte przez dostawcę usługi email. Poza tym tak, cała nasza aktywność w internecie jest na bieżąco monitorowana. A to śledzace kliknięcia i aktywność reklamy i stromy a to dostawca usług sieciowych ma prawny obowiązek zapisywać wszystko co robimy a to prywatne firmy będące doatawcami oprogramowania (microsoft, gogle, apple) na bieżąco monitorują naszą aktywność.

Gość zagwozdka dnia
Nic nie kumasz! Mam przed sobą JEDNOCZEŚNIE włączoną i zalogowaną do poczty komórkę i włączonego zalogowanego do tej samej poczty kompa. Ta sama poczta, to samo hasło, tylko ilość i tytuły wiadomości INNE!!! To się wszystko dzieje jednocześnie. Teraz. W tej właśnie chwili. Na androidzie widzę powiadomienia z fajsbuka oraz prośbę o poparcie Mery jakiejś-tam, a na windowsie wiadomości o żadnej Mery ani z fejsbuka NIE MA!!! Jak to wytłumaczysz, do cholery?

Gość gość
Ale bulwers xD Sprawdź daty wiadomości Gmail na androidzie znany jest z wyświetlania na ekranie głównym wiadomości od czapy. Ja np mam widoczne trzy emaile sprzed dwóch lat.