Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pęknięcia na pupie

Polecane posty

Gość gość

Witam, dodaje jeszcze w tym dziale, od czwartku robią mi się między pośladkami takie długie pęknięcia skory, przy wejściu o***tu mam natomiast otwarte ranki, dodatkowo przeniosło się to również na wargi sromowe. Strasznie to piecze, i swędzi. Smarowałam clotrimazolum, linomagiem, alantanem, nic nie pomaga! Wczoraj i dziś to jest jakaś masakra, tak bardzo mnie to boli, nie mogę usiąść ani wstać, swędzi jak diabli, do ginekologa nie mogę dziś iść bo jest nieczynne, macie jakieś pomysły czym to potraktować żeby chociaż trochę ustąpiło?

Gość gość
choroba weneryczna

Gość gość
tylko lekarz moze popmoc

Gość gość
Choroba weneryczna? Mam jednego stałego partnera ;( Nie wiem jak wytrzymam do poniedziałku, może jakieś maści, cokolwiek?

Gość gość
to ze ty masz stalego partnera , to nie znaczy ze dla partnera jestes jedyna partnerka , z tego co piszesz jak sa rany na odbycie i wargach sromowych to wyglada na weneryczna , dzwon gdzies prywatnie do gina powiedz ze nie wytrzymasz do poniedzialku , nie czekaj bo bedzie jeszcze gozej

Gość gość
One maja rację :( inwazyjne paskudztwo, raczej grzybica niż rzezączka ..Czy uzyłaś może cudzego ręcznika ?

Gość gość
Niestety, byłam u lekarza (udało mi się zapisać u prywatnego ginekologa, całe szczęście) i stwierdził opryszczkę :( policzyłam teraz fakty i wychodzi na to, ze zaraził mnie mój facet 4 lata temu, miałam wtedy coś takiego po niestety seksie oralnym z nim :( trochę się załamałam No ale trudno, dał mo maść zovirax i tabletki na h, nie pamietam teraz jakie, mam nadzieje ze pomoże, wam również dziękuje za pomoc, nie życzę takiego bólu nikomu, dziś w nocy z bólu płakałam :(

Gość gość
dobrze ze bylas u lekarza teraz juz bedzie lepiej , trzymaj sie cieplo .