Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

KateKate1987

Labioplastyka pomocy

Polecane posty

Drogie Kobiety! Jestem już zmęczona moim problemem z przerostem warg sromowych :( (nie mogę normalnie z tym żyć) Bardzo Was proszę napiszcie o swoim doświadczeniu z Labioplastyką, jeśli miałyście taki zabieg? U kogo zrobić i jakie są ceny? Najlepiej w Warszawie. Boje się tylko o jedno, żeby mój problem się nie powiększył jeśli ktoś nieudolnie wykona zabieg. Będę wdzięczna za odpowiedzi.

Gość Sabina
Dnia 16.09.2017 o 12:32, KateKate1987 napisał:

Drogie Kobiety! Jestem już zmęczona moim problemem z przerostem warg sromowych 😞 (nie mogę normalnie z tym żyć) Bardzo Was proszę napiszcie o swoim doświadczeniu z Labioplastyką, jeśli miałyście taki zabieg? U kogo zrobić i jakie są ceny? Najlepiej w Warszawie. Boje się tylko o jedno, żeby mój problem się nie powiększył jeśli ktoś nieudolnie wykona zabieg. Będę wdzięczna za odpowiedzi.

Robiłam zabieg u doktora Kamila Zalewskiego. Bardzo bardzo polecam. Cudowny człowiek! A z efektów jestem bardzo zadowolona. Doktor przyjmuje w Warszawie. Pozdrawiam 

Gość Alicja Przetocka

To duży problem dla każdej kobiety która się z nim boryka. Osobiście sama musiałam się zdecydować na taki zabieg. Trafiłam do dr Tomasz Mierzwieńskiego z Bona Dea w Krakowie. Wszystko na spokojnie mi wytłumaczył , powiedział jak co będzie wyglądać. Polecam tego specjalistę bo ma naprawdę delikatne podejście do pacjentek. Ja jestem bardzo zadowolona z efektó

Wykonywałam labioplastykę w warszawskiej klinice L’experta u dr. Marka Wasiluka. Jestem bardzo zadowolona z rezultatu. Polecam ☺