Gość gość Napisano Wrzesień 16, 2017 Witam czy był ktoś na inwentaryzacji w Niemczech z firmą OMS lub OMTI. Proszę podzielcie się wrazeniami i opinią o tej firmie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 3, 2017 jadę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Maratończyk2 0 Napisano Październik 3, 2017 Ja również jadę. Będzie to mój pierwszy wyjazd, więc opinii nie jestem w stanie wyrazić, ale nastawienie przed wyjazdem pozytywne :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 3, 2017 Ja też ade w terminie od 16-28.10 a nie macie znajomych co już byli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 3, 2017 A skąd jedziecie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 3, 2017 Też jadę w tym terminie i mam już umowę :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 11, 2017 jade-warszawa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Morrie Napisano Marzec 12, 2018 Czy ktoś mógłby się podzielić opinią po zakończonej pracy? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 5, 2018 Nie polecam , żenada , mało godzin Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość krystjanikov Napisano Październik 16, 2018 Świetne warunki zakwaterowania (w zeszłym roku domki z jaccuzi i suną). Godziny pracy różne - wszystko nocą w marketach rtv/agd. Fajna odskocznia od pracy przez 8 dni. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monaii 0 Napisano Wrzesień 20, 2021 (edytowany) Witam. ktoś może wyjeżdża w terminie 26.09 Z firmy OMS ? Może ktoś podzieli się opinia o tej firmie ? Edytowano Wrzesień 20, 2021 przez monaii Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach