Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak to jest być singlem lub singielką?

Polecane posty

Gość gość

Jak to jest być singlem lub singielką?

Gość gość
okropnie

Gość gość
A dlaczego pytasz:P?

Gość gość
Jak być z kimś kogo nie kochasz?

Gość gość
Nie narzekam :)

Gość gość
Bo już dawno nim nie jestem i teraz pozostaje mi tylko pomarzyć :)

Gość gość
gość dziś Jak być z kimś kogo nie kochasz? zzz A widziałeś singielkę która jest z kimś:D?

Gość gość
Jak sie jest młodym i ma sie kase to fajnie a jak wręcz przeciwnie no to cóż :)

- Bardzo dobrze... o ile jesteś atrakcyjnym singlem/singielką. Możesz sobie imprezować, poznawać i pukać się do oporu. - Tak sobie... jak jesteś brzydką laską. Bo zawsze z braku laku, ktoś cię puknie a w końcu się z tobą ożeni... kiedyś. - Fatalnie... jak jesteś brzydkim facetem. Zostaniesz 40 letnim prawiczkiem i wiecznym singlem.

Gość gość
Jestem singielką bo nie lubię seksu. A jak jestem sama, to nie mam problemu. Jestem atrakcyjna, faceci mnie podrywają, ale mnie nie interesują żadne relacja, które zobowiązują do ściągania majtek.

Gość gość
Małżeństwo jedynie.

Gość gość
21:53 Ja jestem singielka dokładnie z tego samego powodu :)

Gość gość
gość dziś Jestem singielką bo nie lubię seksu. A jak jestem sama, to nie mam problemu. Jestem atrakcyjna, faceci mnie podrywają, ale mnie nie interesują żadne relacja, które zobowiązują do ściągania majtek. zzz Skąd wiesz, że nie lubisz seksu? Próbowałaś? Ja myślę, że bym lubiła z tym odpowiednim:P A jestem singielką właśnie przez niego, bo to babiarz internetowy i wiem, że z nikim nie będę, bo to kłamca i d****arz:P

Gość gość
To ja już trzecia jestem z tym... nieproblemem. Jestem oziębła, zadowolona singielka.

Gość gość
22.01 to chyba ten sam u.nas wszystkich;)

Gość gość
gość dziś - próbowałam. Nie kręci mnie to zupełnie. Nie lubię jak mnie ktoś dotyka, ślini. Seks oralny to dla mnie jakaś kpina. Dlatego wybrałam życie solo, żeby się nie zmuszać i nie unieszczęśliwiać jakiegoś faceta, który chciałby ze mną być.

Gość gość
Realnie to wygląda inaczej niż "wirtualnie";)

Gość gość
gość dziś gość dziś - próbowałam. Nie kręci mnie to zupełnie. Nie lubię jak mnie ktoś dotyka, ślini. Seks oralny to dla mnie jakaś kpina. Dlatego wybrałam życie solo, żeby się nie zmuszać i nie unieszczęśliwiać jakiegoś faceta, który chciałby ze mną być. zzzzz No ok:D ja bym chciała i jestem pewna, że by mnie kręciło:P Mam takie sny, że ech:D No, ale cóz jest jak jest i tak zostanie:D

Gość gość
Mnie wystarcza masturbacja. Żaden facet nie da mi takiej przyjemności jak ja sama. Taka prawda.

Gość gość
Kubusiu mówiłeś, że Zosia Rączkowska nie zawsze jestak najlepsza:P

próbowałam. Nie kręci mnie to zupełnie. Nie lubię jak mnie ktoś dotyka, ślini. X Pewnie na siłę bo "jestem 45 letnią dziewicą" :D, z jakimś przypadkowo poznanym typem z sympatii/dicho/pijanym kumplem z pracy? To tak nie działa :P. Szczególnie jak się ma kompleksy :P musi być chemia, zakochanie, zauroczenia... jeden pies... żeby było fajnie... wtedy się niczym nie przejmujesz... a płyny ustrojowe drugiej osoby są urocze :classic_cool:

Gość gość
Seks to nie miłość, kiedyś zaczynały się związki od miłości, seks był potem, dzisiaj od seksu i związki się rozpadają szybko, gxy seks staje się codziennością, miłość prawdziwa odchodzi do lamusa. Wmawia się dziewczynom, kobietom, że jak.chcą zatrzymać mężczyznę muszą robić mu wszystko. Kochający kobietę prawdziwie mężczyzna nie zarządu od niej wszystkiego, przez szacunek dla niej.

Gość gość
gość dziś Seks to nie miłość, kiedyś zaczynały się związki od miłości, seks był potem, dzisiaj od seksu i związki się rozpadają szybko, gxy seks staje się codziennością, miłość prawdziwa odchodzi do lamusa. Wmawia się dziewczynom, kobietom, że jak.chcą zatrzymać mężczyznę muszą robić mu wszystko. Kochający kobietę prawdziwie mężczyzna nie zarządu od niej wszystkiego, przez szacunek dla niej. zzz Coś tu trochę pokręciłaś:P Ja uważam, ze jak jest prawdziwa miłośc to można mieć i robić wszystko, tylko gdzie ta prawdziwa miłość:D? Sami babiarze:P

Gość gość
sorry :P Jeden babiarz:D

Gość gość
normalnie

Gość gość
Tak, normalnie:D

Gość gość
Jest super