Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

500 plus tyle papierow ze glowa mala

Polecane posty

Gość gość

Czy wy tez mavie takie problemy z zalatwieniem 500plus rowniez na pierwsze dziecko?? Ja juz wysiadam. Pracuje,maz w czerwcu stracil prace i puki co pracuje gzies indziej na zlecenie. Lapie sie na 500 plus na dwojke dzieci ale co z tego? Zaswiadczenie za miesiac pazdziernik w firmy takiej i takiej,jaki okres zatrudnienia,jaka umowa,swiadectwa pracy nawet za rok 2015 to jest jakies nienormalne... nie jestem w stanie zalatwic papierow tyle wstecz. Juz mi nie zalezy ...

Gość gość
a to dziwne, bo ja składałam, ale nic ode mnie nie chcieli, bo sami sprawdzają, nawet nic z US.. jedynie sie smiałam z nowych formularzy, tych na 500 plus i zasiłek rodzinny, przewiduja chyba ze ludzie będa miec po 8- 10 dzieci, bo tyle było pól, cha cha

Gość gość
u mnie wymagali tyylko pit 37 za 2016. tylko tyle.

Gość gość
Jakim cudem za 2015, skoro biorą za 2016, a za obecny rok jedynie jeśli zmieniła się wasza sytuacja? U nas nawet nie trzeba było dawać rozliczenia PIT, jedynie oświadczenie o dochodach nieopodatkowanych plus dokumentacja do tego. No i udokumentować wszelkie zmiany dochodu jeśli były do bieżącego dnia.

Gość gość
Dlatego ja nie biorę tego z tego co wiem od kuzynki non stop czegoś wymagają a mi die noe chce chodzić po urzędach.

Gość gość
Mi się nie chce. Tel mi przestawił litery.

Gość gość
Nie mialam duzo pity, zaswiadczenia i swiadectwa pracy i umowe. Za pierwszym razem to ksiege zanioslam.

Gość doll 36
u mnie to samo autorko. Tak to chyba właśnie wygląda przy pierwszym dziecku. Najlepsze jest to, że znowu chcą również tych samych papierzysków, co za pierwszym razem. Przecież wszystko mają już u siebie pokserowane!