Gość DaisyMinnie Napisano Wrzesień 17, 2017 Poznałam fajnego faceta -wdowiec z jedną córką. Mailujemy z sobą od pewnego czasu -on jest Niemcem. Mówi że jestem piękna i takie tam. On mi się tak podoba ale nie mówi nic o tym że mu się podobam. Jak mam u niego wzbudzić zazdrość, żeby w końcu wyznał mi swoje uczucia, które wiem że mam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TajemniczaBabeczka 3 Napisano Kwiecień 1, 2021 Oj nie Tylko nie zazdrością jest mnóstwo innych sposobów na to.Jak on będzie na to gotowy to sam to powie.A zazdrość to najgorsza rzecz jaką moze być. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lonelyman 577 Napisano Kwiecień 12, 2021 A jak nie ma samochodu?. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Etam 92 Napisano Kwiecień 12, 2021 1 minutę temu, lonelyman napisał: A jak nie ma samochodu?. To tym bardziej będzie zazdrosny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lonelyman 577 Napisano Kwiecień 12, 2021 Przed chwilą, Etam napisał: To tym bardziej będzie zazdrosny Ja bym się cieszył bo by mnie woziła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Etam 92 Napisano Kwiecień 12, 2021 7 minut temu, lonelyman napisał: Ja bym się cieszył bo by mnie woziła Każda o tym śni po nocach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Etam 92 Napisano Kwiecień 12, 2021 6 minut temu, Mieczwpochwie napisał: Chyba śni o przerzucaniu biegów. Ty? Nie pomogę. No nieee pomogę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MYourÀNGELos 23 Napisano Kwiecień 12, 2021 Poszukać innego w bagnie i tym pokazać jak pierwszego ma sie w dvpie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MYourÀNGELos 23 Napisano Kwiecień 12, 2021 1 minutę temu, *Iskra napisał: Bez komentarza, idź spać. To na chvj komentujesz?! Może nie?! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MYourÀNGELos 23 Napisano Kwiecień 12, 2021 5 minut temu, 2libed napisał: ty jesteś taki sam psychol jak ten z łyszkowic, dziewczyna ma fatalny gust to jej trzeba przyznać. No zesrał jej sie gust po mnie to fakt! Za dobrze miała divica! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach