Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jack1977

Jak rozpoznać czy kobiety nie szukają kolejnego frajer do dojenia

Polecane posty

Gość jack1977

Mój charakter naiwnego faceta który pomaga wszystkim niestety objawia się tym iż kobiety często to wykorzystują. Rozwódki, separacja, dziecko z innego związku, pięknie jest na początku a później za każdym razem jest tak samo. Wpiepszanie się ex męża do wszystkiego, nagle tatuś znajduje ojcowskie powołanie. Byli robią wszystko aby związek się rozpadł. Na pierwszym miejscu dziecko, na drugim tatuś dziecka a ja może podium lub jeszcze dalej. Jak Cię potrzebują i dokąd jesteś na każde ich zawołanie znajdujesz się na 3 pozycji. A jak przychodzi co do czego kop w pupę bo dziecko, bo ojciec dziecka jest ważniejszy. Czego wy kobiety szukacie tak naprawdę po raz kolejny w związku ? Ciekawe rzeczy zaczynają się dopiero jeżeli chcesz podpisać intercyzę. Ja jako naiwny facet będę miał pewność że nie zostanę wykożystany. Partnerki są oburzone że o czymś takim mogę w ogóle pomyśleć ! Nie wyobrażają sobie związku bez zaufania. Ale jak ja naiwny facet mam wierzyć że po jakimś czasie nie zostanę zostawiony dla kolejnego lepszego faceta do dojenia. Byli inni przedemną więc jest duże prawdopodobieństwo że pojawią się również po mnie jak się z nudzę. Kawaler bez dzieci to znakomita skarbonka do dojenia z której się ciągnie ile się da a w zamian tylko głupie uśmiechy i gra pozorów. Miłość matki do dziecka to oczywista sytuacja ale wpiepszanie się i rozwalanie związku przez byłych mężów lub tatusiów to rzecz nie do zaakceptowania przy jednoczesnej akceptacji byłych żon i partnerek. Mówią że stare panny nie nadają się do związków ale przynajmniej nie ogląda się byłych mężów, tatusiów którzy nagle odzyskali ojcowskie powołanie i wpieprzają się dotąd aż związek się nie rozleci. A są mistrzami w graniu pozorowaniu i manipulowaniu. Jaj wy kobiety widzicie taką sytuację którą opisałem.

Gość gość
Kolejny naiwniak który sie łudzi że istnieje kobieta która nie będzie chciała od niego pieniędzy :D W mniejszym bądź większym stopniu kobieta ZAWSZE będzie oczekiwała pieniędzy. To tak jak z facetami miłość miłością ale między tym zawsze oczekują seksu, który by czekał na kobietę np. 10lat bo narazie nie jest gotowa? No chyba jakiś impotent. Albo się z tym pogodź albo wybierz samotność.

Gość gość
Nie każda gdyż są takie które zarabiają na siebie i nie chcą pieniędzy gdyż ich nie potrzebują.Pieniądze od kogoś to uzależnienie się od 2 osoby.To są kobiety niezależne.Połączenie niezależności z uczuciem może zaowocować dobrym związkiem.

Gość gość
Dojedzie i dzielenie się pieniędzmi to dwie różne sprawy. A wpiepszali się ex tatusiów w celu rozwalenia związku na dodatek z pozwoleniem mamusi dziecka to co innego.

Gość gość
Dojenie i dzielenie.........

Gość gość
gość dziś To że kobieta ma kase nie znaczy że będzie nią szastać na prawo i lewo, skoro jest facet pod ręką to czemu nie skorzystać :D

Gość gość
Nie wrzucaj każdej do jednego worka bo kiedyś coś przegapisz. Bogaczu.

Gość gość
Jestem facetem i jakoś nie oczekuje sexu pomimo ìż z obecną partnerką jestem 2 lata. Ona mnie jakoś nie doi i czasami jest to męczące i upokażające że nie chce pieniędzy. Miłość bez seksu i pieniędzy istnieje.

Gość gość
7:59 zazdroszczę :-( zarabiam na siebie a potrafię usłyszeć że jakim prawem kupiłam sobie coś zamiast kupić mu jedzenie (które jest w lodówce)

Gość gość
Do dziś Kobieta niezależna ! Jak nie wiesz co to takiego nie piepsz farmazonów o dojeniu.

Gość gość
Do dziś Czego zazdrościsz ?

Gość gość
gość dziś Bo jesteś impotentem.

Gość gość
Do gość dziś Do kogo było to Twoje stwierdzenie

Gość gość
Autorze a może źle szukasz? Jak wyglądasz? (pytam z ciekawości) 🌻

Gość gość
To było stwierdzenie do autora.

Gość gość
08:04 zazdroszczę, że są tacy mężczyzni z honorem. Stają na wysokości zadania. Nie zmuszają do seksu, kupują prezenty, kwiaty bez okazji. Pamiętają mówić,że kochają.

Gość gość
Ha ha ha jak ktoś nie wali wszystkiego co się rusza a szczególnie Partnerki lub żony która z jakiś powodów nie chce to impotent. Prawdziwy mężczyzna wali tu wali tam jak żona lub partnerką nie daje lub nie ma ochoty wali prostytutki lub koleżanki z pracy lub z najbliższego otoczenia :-)

Gość gość
Do dziś Nie trzeba mówić że kogoś się kocha :-) Takie coś się czuje z jednej i drugiej strony. Każdy związek inaczej wygląda, bez sexu naprawdę da się żyć :-) mam inne uzależnienia niż zmuszanie do seksu partnerki :-)

Gość gość
8:21 jakie?

Gość gość
Do dziś Może zle szuka może zle szukałem kto bo to wiedział. Niestety jestem strasznym naiwniakiem :-) i boję się związku gdzie w pakuje swoje uczucia i zostane pefidnie wykożystany. Jak wyglądam raczej normalnie nie straszydło :-) brzuch jak u nastolatka :-) może przystojny nie sportowiec ale 40 pompek bez wysiłku robię :-)

Gość gość
Słodycze, pomaganie bezinteresowne innym i coś by się jeszcze znalazło.

Gość gość
Co to za miłość jak po 2 latach rozwód, separacja lub alimenty na dziecko.To tylko gra pozorów on chce sexu ona kasy i tak co 2 związek wygląda

Gość gość
Niestety gdy się bierze kobietę w pakiecie z dzieckiem zawsze trzeba mieć na uwadze ze gdzieś tam jest jeszcze ojciec dziecka .Natomiast fakt ze jesteś na miejscu za dzieckiem-ok ale i ojcem dziecka nie jest normalne i nie powinieneś się na to godzić.