Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Paderelka

Wpadłam w NAJBARDZIEJ niekorzystnym czasie! Ja nie mogę być teraz w ciąży!!!

Polecane posty

Gość Cleo1976
Ps.Przy cyklach 28-dniowych trzeba -nawet licząc czysto "kalendarzykowo", czego nie polecam-zabezpieczać się co najmniej od 7 do do 18 dnia cyklu.

Gość gość
"Prawie lat 40 i "młodzi"... Ja mam 30 i już nie mam totalnie siły na prace zawowodwą, a ta im wmawia, że połączą robotę z rykami, kupkami, sikami i nieprzespanymi nocami. " Musialo cie zycie nie oszczedzac (albo sama sie nie oszczedzalas ;) ) ze w wieku 30 lat nie masz juz sily... ty to sie rzeczywiscie po 40-tce do trumny polozysz i bedziesz na smierc czekac :D :D :D :D :D Ja mam lat 44, 8 letnia corke, czuje sie wysmienicie i czerpie zycie pelnymi garsciami !

Gość gość
Mam namiary na możliwość aborcji

Gość gość
Prosta i w miarę tania sprawa - tylko autobus do Czech i gotowe :)

Gość gość
Jesteście chore!

Gość gość
Jak tam autorko? Jaka decyzja?

Gość Paderelka
Yyyyyyyyyy, ale jaka decyzja? Nie zastanawiałam się nad żadną decyzją :/ Od początku było wiadome, że urodzenia choć mąż nadal nic nie wie

Gość Paderelka
wiadomo, że urodzę *

Gość gość
Boże jak ja ci zazdroszczę. Ja mam tylko jedno dziecko. Drugą ciążę poroniłam

Gość gość
22:47 żebyście tu były równie skwapliwe do dawania namiarów na inne rzeczy takie jak np. uczciwa praca która nie jest oszustwem Wy to tylko w jednym chętne do pomocy - w zabijaniu. Tak nienawidzicie drugiego człowieka.

Gość gość
No widzisz, ty proponujesz autobus do Czech, a ciebie matka doniosła w brzuchu aż do 9 miesiąca - takiego diabła dziewuchę

Gość gość
Ja mam 40 l.maz 46 i zdecydowaliśmy się na 5 dziecko. Teściowie przyjechali i zrobili nam awanturę i nie odzywają się do nas bo mój mąż jest jedynakiem i jak mogliśmy świadomie zdecydować o piątym dziecku...Już przy trzecim darli się.Ale to nasze życie a nie ich.

Gość gość
to pewnie ten sam autobus do Czech co wiózł tą wokalistkę co sie chwaliła publicznie że sobie dzieciaka wyskrobała bo miała za małe mieszkanie :O Przy takiej kasiorze co jako osoba znana w Polsce, publiczna zarabia na koncertach ona miała za małe mieszkanie na trzecie dziecko :O Nawet biedota potrafi z godnością ponieść konsekwencje wpadki ale "mądre inaczej" wolą do klozetu spuścić. Dla mnie ktoś taki to nie jest kobieta.

Gość gość
No widzisz autorko, a ja mam idealny okres, a nie mogę zajść. Jakie to życie jest niesprawiedliwe.

Gość Paderelka
To ja Wam teraz coś napiszę. Może to ciąża, może hormony, ale mimo, że warunków NIE MAM to od rana jakoś tak bardzo się cieszę :) promienieje! Z jednej strony nie wiem co zrobimy, jak tego dokonamy, aby się ułożyło, a z drugiej radość zaczyna mnie rozpierać :)

Gość Paderelka
To informacja dla tych, które na początku są ciążą załamane. To się na prawdę przeradza w miłość, radość, szczęście :)