Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

telefon na karte w jakiej sieci

Polecane posty

Gość gość

.Dziewczyny w jakich sieciach macie telefony komórkowe na karte, ja na obecna chwile mam w plusie ale internet mnie po prostu rozwala taki jest powolny .

Gość gość
Ja mam orange , ale zgromadzone sporo internetu i mi szkoda troche. Mysle o przejsciu do play, mamy trzy nr w domu, przy doladowaniu za 10 zl kazdego nr to przez pol roku bez dodatkowych kosztow mam kontakt miedzy nimi. Placilabym tylko za to co po za siecia.

Gość gość
mam play

Gość gość
A jak z zasięgiem w play bo u słyszałam że nie za dobry

Ja mam Play i jestem bardzo zadowolona ;) Prosto i szybko mogę sobie doładować konto na https://bm.pl/#!/doladowanie-telefonu/doladowanie-do-play , co jest dla mnie bardzo ważne. Jestem zabiegana na co dzień i nie miałabym czasu, żeby biegać do kiosku po doładowanie ;)

Gość kormoranwelc
Ja od 6 miesięcy mam telefon na kartę w play. Mają fajną ofertę z darmowym internetem. Wcześniej byłem w 2 innych sieciach zdecydowanie już tam nie wrócę. Słaby zasięg w małych miejscowościach i brak pomocy w przypadku problemu. W play jeszcze mi się to nie przydarzyło.

Gość gość
Ja mam abonament w play. W życiu bym się nie bawiła z karta dla paru złotych. Wygoda przede wszystkim. Jeden rachunek za dwa numery i internet, jeden przelew i zawsze można dzwonić a nie ze zapomnę doładować i konto zablokują. Karta jest dla dzieci a i nawet nie dla nich bo znajomi którzy maja dzieci conajmniej 8letnie tez im wzięli abonament

Gość gość
mam w plusie, bo wszyscy znajomi i rodzina ma plus.

Gość gość
ja mam na karte w Play. Internet jest ok, czasem jak jadę pociągiem to na zadupiu nie ma zasięgu, ale miałam też w Orange i była totalna porażka.

Gość gość
kochana, ja mam w mobile vikings, jestem mega zadowolona, bo najbardziej mi zalezy na internecie, co chwile ogladam jakies makijazowe tutoriale itp, wiec internet jest mi bardzo potrzebny, za 29 zł mam wszystko nielimitowane i 15 gb internetu z opcją przejscia na nastepny miesiac jeżeli nie zużyje go do końca :)

Gość aabuenaa
Ja mam teraz telefon na kartę ale coraz poważniej zastanawiam się nad przeniesieniem numeru do sieci Otvarta. Tam abonamenty wahają się od 7,99 do 28,99 zł miesięcznie w zależności od rodzaju umowy ( czy na czas okreslony czy nie ). Duzo bardziej oplacalna opcja nie sadzicie?

Gość gość
Wszystko jest kwestia tego jakie masz oczekiwania oraz zasięg w swojej miejscowości bo z tym także bywają problemy. Najlepiej jeżeli porównasz oferty kilku operatorów i wtedy zobaczysz która z nich będzie w Twoim przypadku najbardziej korzystna pod względem finansowym. www.Unitel.Wroclaw.pl