Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ana_897

Jakieś domowe sposoby na przeziębienie?

Polecane posty

Powiem,że lekarz odpada. Chodzi mi o takie domowe sposoby... Trochę (tak delikatnie) boli mnie gardło i wgl nie mam czerwonego gardła (na szczęście) mam katar... Boję się, że się rozchoruję, bo w piątek (22.09) mam ważne wyjście... Jak myślicie, przejdzie mi do piątku?

Gość gość
Polopiryna, herbata z lipy z miodem, rosol z czosnkiem

Gość ola22wroclaw
Przede wszystkim trzeba się wygrzać. Jeśli to możliwe, zostań kilka dni w domu. Do tego sok z malin, herbata z lipy, syrop z cebuli. Jeśli gardło będzie mocno bolało, weź tabletki do ssania bazujące na naturalnych składnikach, np.te: http://fiorda.pl/ . Po kilku dniach wszystko powinno wrócić do normy.

Bardzo dużo przydatnych i praktycznych informacji na temat anginy, ropnia okołomigdałkowego i płukania gardła znajdziesz tutaj https://glimbax.pl/dla-lekarza/ . Artyuły są świetnie napisane, wszystko przedstawione jest w bardzo jasny sposób. Myślę, że można się tu dowiedzieć kilku naprawdę przydatnych informacji, zwłaszcza gdy dopadnie nas angina paciorkowa, a nie wiemy co to :D

Gość morelka29
A ja chcę zapytać o Sambucol Immuno Forte ktoś stosował ten lek i może napisać o nim kilka slów? Jakas pani mi polecila na poczekalni u lekarza mowila, ze swietnie leczy przeziebienie co o tym sadzicie?

Gość gość
tak, sambucol często stosujemy podczas kaszlu :) pomaga nam i do tego cena nie jest duża, płacę ok 20 zł za buteleczkę w internetowej aptece Melissa :)

Gość elkaw123d
U nas niestety domowe sposoby nie działają, zdecydowanie lepiej działa tutaj Sambucol. Suplement dla dzieci i osób dorosłych, suplement bardzo dobrze się sprawdza przynajmniej w naszym przypadku.