Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie boicie sie wpadki wy zyjacy w zwiazkach partnerskich?

Polecane posty

Gość gość

Luznych, nieformalnych, opartych tylko na seksie, f**k buddies itp. Konkretny uklad, ale co z konsekwencjami? Zastanawiam sie jak to funkcjonuje, bo tyle sie o tym slyszy. Ludzie widza sie tylko zeby uprawiac seks, bez zaangazowania emcjonalnego, ale co jesli kobieta zaciazy? Kobiety wy nie boicie sie wchodzic w takie uklady? Przeciez to kompletnie naiwne.

Gość gość
A co, nie wiesz, ze istnieje cos takiego jak antykoncepcja? Przeciez to kompletnie naiwne. I skad zalozenie, ze zwiazek nie zaleglizowany jest oparty tylko na seksie? Stereotypy zamiast myslenia? Bo jak wynika z twojej wypowiedzi, doswiadczenia w tej kwestii nie masz, wiec nie mas tez prawa do wypowiadania sie. Moze dorosnij, zacznij myslec samodzielnie, zamiast lykac katolicka propagande.

Gość gość
Piszesz o stereotypach a sama sie nimi poslugujesz. Hipokryzja. Nie mam nic wspolnego z katolicyzmem. Po prostu zdrowy rozsadek. Zadna antykoncepcja nigdy nie daje 100 % pewnosci. Stoja za tym fakty i przypadki medyczne. No ale wierz sobie, dopoki nie wpadniesz.

Gość gość
Wypowie sie ktos madrzejszy niz poprzedniczka?

Gość Mezatka38
Hej Chcesz wypowiedzi ok tylko zebys klapki trzymal na nogach aby ci nie spadly z wrazenia: Gdasz faktycznie bez pojecia i po kolei: 1 Sex maja wszyscy malzenstwa nazyczenstwa przyjaciele ludzie dla siebie obcy itp prostytutki studentki itak moge wymieaniac kazdy rodzaj ludzi i kobiet - wiec doczepienie sie tylko sexu w zwiazkach pseudo partnerskich czy okazyjnym sexie to raz glupie czepianie sie - bo kazda kobieta uprawiajaca sex mysli o zabezpieczeniu 2 Emocje - kazdy ma inne zycie emocjonalne i dopoki nie bedziesz mial magicznej fasolki pozwalajacej ci wejsc w cialo i umysl innej osoby - to do tego momentu mozesz sobie glupio gdybybac nadal i odpowiedzi nie znajdziesz 3 Zaciazenie - patrz punkt 1 4 Naiwnosc to ty masz w glowie i nie musze juz tego nawet komentowac 5 Wypoiwedz z 19:45 juz byla poprawna i powinienes ja zrozumiec ale widac wolisz siac ferment bo ktos napisal o katolikach itp 6 Jeszcze chcesz moze wypowiedzi jakiejs koronowanej glowy o tych sferach zycia? Nie pozdrawiam.

Gość Mezatka38
Nazywasz mnie kretynka bo MERYTORYCZNIE tobie odpowiedzialam i to jako DRUGA osoba Teraz niech wszyscy sobie przeczytaja gosciu kim ty jestes, dla mnie jestes nikim. A zebys tak zdechl sobie samotny.