Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego Kobiety lecą na facetów którzy w większości udają, kłamią i obiecują

Polecane posty

Gość gość

No dlaczego ?? wytłumaczcie kobiety Później rozwody,separacje i szukają kolejnego frajera zamiast wybrać normalnego faceta.

Gość gość
też się zastanawiam, czemu prędzej wybiorą chama który ich nie będzie szanował a odrzucą tego który by im nieba przychylił

Gość gość
chama też można pogonić

Gość gość jaro cham
;-P

Gość gość
Bzdura ...naprawde myślisz że jak facet pokazuje od samego początku takiego siebie jak opisalas/les to ich w ogóle biorą pod uwagę ? Chyba sama patologia...ja np jestem 6lat z jednym i tym samym i przez grubo 2lata bez zastrzeżeń potem coś zaczęło się z nim dziać, teraz ciężko jest zrezygnować mimo tego że uczucia gasną a adoratorow przybywa to niewiele mogę zrobić chyba tylko czekać na kolejną zmianę tym razem ta dobra ..po prostu mi się tak zakodowalo że nie powinno się wyrzucać a naprawiać i wiem że przez to dużo tracę w swoim życiu ale nie potrafię być inna .

Gość gość
Kłamcy i manipulatorzy na początku związku wiedzą jak zdobyć zaufanie dlatego kobiety ich lubią. Dopiero po latach wychodzi ich prawdziwa natura i utarło się, że kobiety lubią takich drani. Ale przeciez przez pierwsze lata związku taki cham się maskuje, udaje idealnego, w 100% szczerego gościa.

Gość gość
1:07 dokładnie, dlatego teraz kobiety robią się co raz gorsze i wymieniają takich w moment co chwilę jakiś moj kolega marudzi ą ja sobie wtedy myślę " z Ciebie niezły pajac jest

Gość gość
Ą może by tak odpieprzyc się od tego co kobiety robią a czego nie co powinny ą co nie ? Nie ma facetów ? Czy Jak?

Gość Carycka
Sa poprostu dobrymi manipulatorami, ciezko takich zdemaskowac na poczatku. To najgorszy typ faceta, udaje zwiazek zeby miec sex. A p.o. roku, tekst roku: NO PRZECIEZ NIC CI NIE OBIECYWALEM