Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość martula28

Regał z wieloma pułkami

Polecane posty

Gość martula28

Szukam sklepu gdzie kupię jakiś w miarę duży regał z wieloma pułkami, i teraz uwaga...do max 200zł, coś taniego, ale eleganckiego i funkcjonalnego. W sklepie meblowym jak bylam ostatnio to ceny z kosmosu...mówili mi, żebym poszukała w internecie to znajdę taniej może. Cos takiego mi mąż znalazł http://www.makrodom.pl/metro-regal-bezowy-halmar/72 , cena bardzo niska, i dlatego nie wiem czy to po prostu tak tanio mają czy jakaś jakość słaba? co myślicie? na allegro jak szukałam to tam większość ofert to jakieś używane meble

Gość gość
naucz sie pisac Półko....

Gość Mariaaalaa
z allegro mebli nie kupuj, bo jeszcze Ci z kornikami wyślą :D ten regał z Makrodom jest fajny i tani, opinie sklep ma dobre na ceneo więc jakośc towaru ok, sama tam raz szafkę do sypialni zamawiałam i do tej pory mam w idealnym stanie

Gość Niuńka201
zobacz ile jest tego w salonie agaty https://www.agatameble.pl/meble/polki-i-regaly/regaly wybór masz ;p pytanie ile półek i jaki design wnetrza, bo podstawa to spasowanie wszystkich elementow. dlatego ja zawsze kupuje wszystko w jednym salonie z pomoca sprzedawcy i mam pewnosc ze wszystko do siebie pasuje

Gość gość
Jeśli chodzi o pułki, skontaktuj się z ministrem Macierewiczem lub najbliższą WKU.

Gość amelichn
Ja bym kupiła ten regał z Makrodom.pl , ma dużo półek, elegancki design, powinien pasować do wielu wnętrz. Za stówkę nigdzie nie kupisz takiego regału tak tanio, dlatego nawet bym się nie zastanawiała tylko kupowała

Gość majka865
Co prawda to prawda gdzie tam gdzieś w sklepach meblowych taki regał za stówkę, przynajmniej by zawołali około 300 najmniej wiem bo kupowałam podobny w zeszłym roku...bierz kobieto ten z Makrodom i się nie zastanawiaj ;) żałuję, że wcześniej nie byłam specjalnie obeznana w zakupach internetowych to też bym tam kupiła 3 razy taniej

Gość mariolka72
No co wy aż tyle w sklepach naciagaja za takie regaly? Tego to sama nie wiedzialam... w sumie pokazalam mezowi ten z Makrodom i sam powiedzial, ze jest w dobrej cenie i z porzadnego drewna. Tez sie na ten decydujemy damy ocene jak dojdzie :D

Gość sanderka23w
moniaq Ja mam identyczny w pokoju syna dodam że syn ma 10lat także bardzo fajnie się sprawdza w utrzymaniu porządku. Dodam jeszcze że w tym sklepie makrodom.pl jest tańszy niż my kupowaliśmy prawie o 100zł także nie zastanawiaj się bierz

Gość gość
Nie tak dawno kupowaliśmy większy regał do domu przez sklep na stronie woodenadesign.pl/witryny,_regaly,_szafy-105112-4.html. Widać ten nasz model tutaj na rozpisce to jest dokładnie wzór XL. Wysoki na 2,5 metra blaty z litego drewna konstrukcja mocna stalowa – efekt jest rewelacyjny! Fakt, że na mebel trzeba było odczekać blisko miesiąc ale z drugiej strony jeśli mebel jest produkowany na wymiar to też nie może być inaczej.