Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobiety, czy w same uwazacie siebie ze moglybyscie byc dobrymi zonami

Polecane posty

Gość gość

Podajcie argumenty dlaczego tak, albo jak nie dlaczego nie. I jak to jest kiedy dziewczyna tak naprawde nie chce wychodzic za maz ale musi, oc mysli jak sie zachowuje

Gość gość
nie tylko dziewica i TYLKO dziewica moze byc dobra zona!

Gość gość
Nie jestem dobrą żoną i do idealnej matki też mi daleko. Nie nadaję się do życia w stadzie, jestem indywidualistką, gderliwą i bezkompromisową babą. Są osoby, które nie powinny wychodzić za mąż i zakładać rodzin. To ja.

Gość gość
Ja mysle, ze tak, bo jestem osoba, ktora uwaza, ze przyjemnie by bylo isc z ukochana osoba razem przez zycie.

Gość gość
C.d. 11;26 Czym innym było gdybanie jaką byłabym żoną wtedy 8 lat temu a co innego sądzę dziś. Wtedy uważałam że sprostam w 100% wszystkim obowiązkom i stawię czoła problemom bo jestem z******ty robot a tu zonk.

Gość merenre
Nie byłabym dobrą żoną, dlatego nią nie jestem. Nie sprzątam, nie gotuję, nie piorę, dzieci mieć nie chcę - wolę podróże, adrenalinę i samotność. Nie wyobrażam sobie poświęcić się dla kogoś innego. Nie pozwoliłabym się ograniczać, nie mogłabym funkcjonować w tradycyjnej rodzinie. Dlatego się nie pcham w małżeństwo, ani w jakieś stałe związki.

Gość gość
18 42 a jak realizujesz seks? przygody?

Gość merenre
Wcale. Mam takie okresy, że potrafię przez 5 lat nie uprawiać seksu, jeśli nie spotkam kogoś, z kim mogę to robić na moich warunkach. A, że ostatnio nie spotykam takich ludzi, to od 7 lat żyję w celibacie.

Gość gość
A dla mnie bycie żoną i matką to największe życiowe marzenie. Myślę że byłabym w tym dobra, bo jestem bardzo ciepłą osobą, dużo jest we mnie miłości i czułości, jestem opiekuńcza i lubię dbać o bliskich. Chciałabym móc zajmować się domem, gotować, zapalać zapachowe świece, czekać na męża z pysznym obiadem a potem mieć siłę i ochotę na seks...Ale coraz częściej czuję że moje marzenia się nie spełnią. Mój chłopak chce jeszcze pobyć kawalerem, chciałby żebym zarabiała jak najwięcej zamiast ,bawić się w kurę domową' i pracować choćby na pół etatu. :-(

Gość gość
to ile Ty masz lat? co znaczy na Twoich warunkach ???

Gość gość
żoną w tradycyjnym znaczeniu jestem kiepską, bałaganiarz ze mnie, sprzątam bo muszę, rzeczy kupuję niegniotące bo nienawidzę prasować (z dwoma kotami w domu to ryzykowna misja), nie chcę mieć dzieci, jestem leniwa, za to lubię swoją pracę, nieźle zarabiam i podobno fajnie się mnie słucha. Więc mam kwalifikacje na dobre towarzystwo, ale podobno nie na żonę...a żoną zostałam :P

Gość merenre
gość dziś - 30 + Na moich warunkach? Bez zobowiązań, bez żadnych romantycznych uczuć: tylko pasja, namiętność i fun. Nie potrafiłabym iść do łóżka z kimś, kto by coś do mnie czuł, poza pożądaniem i sympatią, ale też nie jestem w stanie iść do łóżka z kimś, kogo nie znam i nie czuję się z tą osobą bezpiecznie. Dlatego nie chodzę do łóżka.

Gość gość
Ja sie nie nadaje, b nie wyobrazam sobie byc seksualna sluzaca dla faceta. W koncu p slubie to trzeba! Ile on chce i jak chce, bo jak nie to foch albo zaczna sie gdki typu "juz mnie nie kochasz, cos sie popsulo". A nie chce sie stresowac, ze znalazl kochanke, bo ja nie chcialam dac sobie wsadzic w tylek. Mam wrazenie, ze wiazek to jest bardzo bardzo ciezka robota.

Gość gość
Ja się nadaje bo uważam ze dobra żona to kochająca swojego faceta. I tyle. Dla mnie żona to nie funkcja a ukochana swojego mężczyzny.

Gość gość
Jestem dobrą żoną, mąż tak twierdzi. Żoną, przyjaciółką, kochanką, zorganizowaną w sprawach domowych.

Gość gość
20.23 i słusznie uważasz. Takich domowych spraw można się nauczyć, tylko trzeba chcieć i nie być leniwym.