Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Loginy

Polecane posty

Gość gość
Jak to jest, że wywoływane nicki nagle pojawiają się? Bo siedzą i srają z gościa ciągle.

Gość gość
Ja zmieniłem login :P

Gość gość
Jak każdy debilu:-D

Gość Sami nie  teges
Myslisz 1026, że nie mam niczego lepszego do zajęcia niż " siedzenie i sranie z goscia":D:D? Jak to nazwales. Ty tutaj jesteś non stop, a ja jedynie zajrzałam. No w odróżnieniu od Ciebie kotku, ja mam kim ręce zajac;)

Gość gość
Ciotki będą zawsze :D Samansraka szczyci się facetem a targała Oliemu, Andrigejowi, Spejsowi i innym hooy wie komu :D:D Cipza roohała się z wolfem i chcieli robić małe wilczki :D:D:O

Gość gość
Szamberium znikła bo skurfiła się z każdym a Naj i Cynik siorpali po Wolfie :D:Dtaka prawda 🖐️

Gość AO
Niewątpliwie wąchali skarpety po Wilku.:-D

Gość AO
Wilk jepał mnie w anusa :)

Gość AO
Krzysiek podszywie co ty ciągle o anusach rozprawiasz. Masz zdrowie biały misiu. 🖐️

Gość gość
Agent lizał spermioche po anusie Cipzy i Imperium :(

Gość gość
Agent obsmacza ale anusa matuzalemowi:-D

Gość gość
Agent ma skarpety Wolfa w anusie :D

Gość gość
Znoszone skarpety po Wilku wiszą w szafie do tej pory u jegomości którzy po Wilku walili gwiazdeczki ero.:-(

Gość gość
Obsmaczali pyskami tam gdzie Wilk sie wcześniej spuszczał bez pytania o zgodę. :-( 🖐️

Gość gość
Ale jesteście bezlitości :O O co macie tyle zawiści? Że ktoś z kimś pisał erotyczne maile? Przecież nie spotykali się i nie uprawiali seksu na żywo. W czym problem?

Gość gość
Skąd wiesz że wilk nie wachal po kimś skarpet?:D

Gość gość
Ja prdl:O wszyscy po wszystkichO:

Gość gość
Wszystkie te hejty to zwykła prywata. Zazdrość o popularność i powodzenie. Prawda jest taka, że ktoś zazdrości takiemu cynikowi, że kobiety się za nim uganiały lub jakaś baba zazdrości, że to nią się nie zainteresował. Ktoś zazdrości eve i cizi, że są fajne i lubiane. O 4imp nie mam dobrego zdania, więc nie będę jej bronić. Pisała wulgarnie i antypatycznie, wpychała cynikowi stare majty. To żałosne. Teraz karma ją dosięgnęła i zdaje się została na lodzie. Żaden z jej kafeteryjnych lowelasów nie chciał jej naprawdę, bo każdego stać na lepszą laskę w realu. Naju nie ma szczególnego hejtu, więc jego postaci nie omawiam

Gość gość
Eve lubiana? przez kogo? Krzycha z Kłamnady i Muszke Srajuszkę :P

Gość gość
Moszna sra :classic_cool:

Gość gość
Sami 🖐️wędrówką jedną życie jest człowiekaidziesz wciążdalej wciążdokąd? skąd?jak zjawa senna życie jest człowiekazjawia siędotknąć chcesz !lecz ucieka :(to nic dopóki siłjednak idźto nicbiegnijnie daj się!nie zabraknie Ci tchu. ;)

Gość gość
Nie odróżniam eve od cizi. Piszą tak samo beznamiętnie. W taki sam ugrzeczniony sposób. Czasem się zastanawiam czy to nie jedna i ta sama osoba :D Obie nudne jak flaki z olejem :O

Gość gość
Eve ugrzeczniona? chyba nie wtedy kiedy do spółki z Śmierdziuchą i wylogowanym Krzychem hejtują Awarię i Psuja?

Gość gość
gość dziś Wszystkie te hejty to zwykła prywata. Zazdrość o popularność i powodzenie. Prawda jest taka, że ktoś zazdrości takiemu cynikowi, że kobiety się za nim uganiały lub jakaś baba zazdrości, że to nią się nie zainteresował. Ktoś zazdrości eve i cizi, że są fajne i lubiane. O 4imp nie mam dobrego zdania, więc nie będę jej bronić. Pisała wulgarnie i antypatycznie, wpychała cynikowi stare majty. To żałosne. Teraz karma ją dosięgnęła i zdaje się została na lodzie. Żaden z jej kafeteryjnych lowelasów nie chciał jej naprawdę, bo każdego stać na lepszą laskę w realu. Naju nie ma szczególnego hejtu, więc jego postaci nie omawiam :D:D:D

Gość gość
Jak się pisze antypatycznie bo wulgarnie to wiem jak a antypatycznie?

Gość gość
Ch/uj wie :O

Gość gość
4imp arogancka z muchami w nosie. Zachowywała się jakby była najmądrzejsza na świecie. To znaczy antypatycznie

Gość gość
Właśnie. Dlaczego wymienione nicki już nie piszą? I jeszcze kilka innych.

Gość gość
A co może mają Cię zabawiać bo Ty tak chcesz? Widzisz co się dzieje? Pada nick któregoś z facetów i od razu pojawia się hejt jak to siorbali po wilku.