Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mama111

Jak zabezpieczyć narożniki ścian?

Polecane posty

Gość Mama111

Witam wszystkie mamy. Od niedawna mam mały problem. Otóż moja córeczka zaczęła fajnie biegać w chodziku ,cieszy mnie to bardo jednak moje świeżo wyremontowane mieszkanie wygląda coraz gorzej. Może któraś z was podpowie mi jak uchronić ściany przed obijaniem? Już niestety powstało parę skaz, dlatego będę wdzięczna za każdy podsunięty pomysł.

Gość gość
Kochana poczekaj aż córcia zacznie chodzić to zobaczysz co dziecko potrafi zrobić brudną rączką:) Niestety raczej nie ochronisz narożników, my sami odkurzaczem niezłe zahaczyliśmy, a gdzie taki maluch

Gość gość
Wywalić chodzik. Ścianami się martwisz, a dziecku kręgosłup na całe życie niszczysz??? Normalna jesteś??? :O

Gość Mama111
gość 09:18 prosiłam o porady nie o ocenianie mojej osoby. Skoro już tak bardzo chcialaś wyrazić zdanie na ten temat to mogłaś napisać to w trochę inny sposób. Pytasz mnie czy jestem normalna.... Tak Jestem. Teraz ja pytam Ciebie o to samo bo sądząc po twojej wypowiedzi można się nad tym zastanowić.

Gość gość
NIestety ale gość dziś ma racje... nienormalna jestes autorko :O

Gość gość
Mama111 dziś Nie, nie jesteś normalna. Normalna matka nie okalecza swojego dziecka.

Gość Mama111
Dziecko jest, dla mnie najwaniejsze na świecie, nie znacie mnie więc nie piszcie takich bzdur. Mój brat chodził w chodziku, moja siostrzenica i dzieci znajomych i żadnej wady nie stwierdzono. Może macie rację, nie neguję tego tyle, że Ja nie miałam zamiaru krzywdzić swojego dziecka nikt mi nie powiedział, że jest to złe. Jest to moje pierwsze dziecko i staram się jak najlepiej potrafię.

Gość gość
To jest kaffe...wielkie ekspertki sie znalazly bo w "pani domu" czy innym pisemku przeczytaly rady "eksperta dr.Nowaka" i same teraz probuja zablyszczec. Nie przejmuj sie autorko. Co do scian chyba musisz przeczekac. To dopiero poczatek.

Gość gość
autorko, starszy syn mojej siostry tez uczyl sie w chodziku (bylo to 18 lat temu), problemow z kregoslupem nie ma, ale jak zaczac sam chodzic to zrobil rozbieg i w sciane - skonczylo sie pobytem w szpitalu... drugi syn juz w chodziku sie nie uczyl...