Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Noc poślubna

Polecane posty

Gość gość

Hejo, jak wyglądała wasza noc poślubna? Moja dopiero przede mna i się stresuję . :):)

Gość gość
Jeśli jesteś dziewica i dasz dopiero po ślubie to może będzie conieco. A typową noc poslubna wygląda tak że o 4 nad ranem zmęczona jak cholera padasz obok męża na pysk i zasypiasz w 30 sekund.

Gość gość
tu autorka, Nie sprecyzowałam pytania, przepraszam. Czy rozdziewiczanie boli? Jeszcze mam wianuszek.

Gość gość
Trochę boli ale da się przeżyć ;) oj nie stresuj się tym co jest najmniej ważne w nocy poślubnej , najważniejsze jest to że się kochacie .

Gość gość
14:55, jeszcze sie na kochamy (nie kochaliśmy), dopiero w noc poślubną autorka

Gość gość
dziś 14:55, jeszcze sie na kochamy (nie kochaliśmy), dopiero w noc poślubną autorka X Kobieto proszę się nie podszywac pode mnie;) Załoze sobie konto bo aż przykro, że ktos kradnie temat. Nie jestem dziewica, kochamy sie z przyszlym mezem regularnie. Chcialam sie tylko dowiedziec jak to jest. Czy rozni sie od zwyklego wieczoru, czy bardziej ta noc jest 'rozpalona' . Ale dziekuje za odpowiedz:D

Gość gość
Niczym sie nie rozni. Idziecie spac. O seksie zapomnij.

Gość gość
Dlaczego mam zapomnieć o seksie? Przecież dzidzia sie nie urodzi jak nie będzie seksu. Ja nie wierzę że bocian przynosi dzidzie.

Gość gość
Uuuu jak x lat mu nie dałaś to jak cię gość dorwie to będzie młócił jak bizon zborze!!! Zacznij się bać

Gość gość
Trzeba było mu normalnie dać a nie czekać do ślubu. Miała byś wymarzony pierwszy raz, romantyczną atmosferę, grę wstępną mizianie delikatność... A tak to napalony i pijany przeleci cię na szybko o 5 rano. Należy mu się jak psu buda skoro tyle czekał.

Gość gość
Ale ja jeszcze nie wiem czy z nim chcę.