Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciemnowłosa9988

Czarne brwi?

Polecane posty

Gość ciemnowłosa9988

Hej, jeżeli są tutaj wizażystki,makijażystki lub po prostu kobiety, które znają się na makijażu lepiej ode mnie, to proszę o poradę. :) Mam ciemnobrązowe włosy, rozjaśniane gdzieś mniej więcej od połowy do takiego ciemnego blondu. Moje brwi naturalnie są czarne. I tutaj jest moje pytanie. Czym je malować? Zakładam od razu odpowiedź, że maluje się jedynie jasne brwi, ale chodzi o to, że ja mam po prostu jakby ubytki w brwiach i chciałabym jakoś ładnie to wypełnić. Zwykłam zawsze malować brwi delikatnie czarnym cieniem do powiek, ale zazwyczaj bardzo się to wyróżniało i musiałam uklepywać to pudrem (żeby trochę załagodzić tę intensywność czerni). Ciężko mi powiedzieć czy wygląda to dobrze. I zastanawiam się czego mogłabym użyć (np jakiś wypełniaczy ciemnobrązowych) żeby nie mieć tego problemu czy nie wyglądam jak karyna(XD) bo z różnych forów się dowiedziałam, że brwi wymalowane na czarno to tragedia. Polecacie jakieś produkty w miarę niskiej cenie i najlepiej z Rossmanna? :)

Gość gość
spróbuj pomadę do brwi - w rossmanie chyba jest z wibo :) ale też bardzo dobre są te z inglota najlepszy do brwi jest wąski ścięty pędzelek: https://www.google.pl/search?q=%C5%9Bci%C4%99ty+p%C4%99dzelek+do+brwi&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwj4tP7P4LbWAhXBb1AKHY1iBO0Q_AUICigB&biw=1366&bih=662#imgrc=T3yvo8w3zNDhOM: coś takiego