Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zdenerwowalam sie i uderzylam meza a on...mi oddal

Polecane posty

Gość gość

Wrocil z pracy wczoraj i wie ze mam nerwy w strzepach z powodu tego ze jestem bez pracy i bezskutecznie staramy sie o dziecko. To nie, on wraca i oczywiscie wszytkoobi mi na zlosc wkurzylam sie, uderzylam go w twarz, momentalnie mi oddal. Jestem w szoku. Wczoraj byłam w takim szoku, ze poszłam i posprzątałam cąłą kuchnie na błysk...jeszcze leze w lozku bo nie chce mi sie wstac ale zastanawiam sie czy nie powinnam odejsc od niego i wniesc sprawe o rozwod z jego winy.

Gość gość
Tak powinnaś, nie zasługujesz na niego. Sama go podburzasz, masz problemy sama ze sobą, nie radzisz sobie, facet zmęczony a Ty dalej prowokujesz. Z pięści Cię uderzył?

Gość gość
A nozy nie bylo ? Eeech to nudki

Gość gość
Nie, wymerzył mi policzek, oddał mi tak jak ja uderzyłam go. Nie wiem czy nie powinnam isc na obdukcje ale nawet z domu nie chce mi sie wychodzic i placze

Gość gość
Rozumiem jakby ci klapsa strzelil a ty bys piardnela w tym czasie i reka by mu zasmiardla i by cie w ryja za to walnal ale taak :/

Gość gość
Lecz się kobieto. Tak, złóż pozew o rozwód.

Rozumiem, że ten post to prowokacja? Na to mi wygląda. Nikt nie powinien być na tyle bezczelny, żeby samemu uderzyć jako pierwszy, a potem skarżyć się, jak ktoś mu odda.