Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

po co faceci w necie krytykują wygląd kobiet

Polecane posty

Gość gość

i zawsze rzucają tekstami w rodziny "po co kobiety tak robią? to brzydkie!", "kobiety źle się ubierają, nie podoba mi się to!", "po co kobiety tak się malują?!" Odpowiedź jest jedna: nie po to żeby się wam podobać więc co was o to dupa boli?

Gość gość
po co kobiety w necie krytykują wygląd mężczyzn?

Gość gość
nie mam pojęcia, ale można rozszerzyć temat :)

Gość gość
Bo nie mają co robić i są głupi , niektórzy robią to złośliwie bo nie mogą żadnej poderwać.

Gość gość
Ja to widzę mniej więcej tak, że kobiety czasami robią rzeczy które one uważają za fajne a które większości mężczyzn się nie podobają. Facet nie powie tego wprost swojej dziewczynie czy koleżankom (bo boi się rozpętywać piekielną dyskusję lub zwyczajnie z grzeczności) więc chociaż w necie pisze co mu się nie podoba licząc że jakimś cudem dotrze to do kobiet z jego otoczenia.

Gość gość
Czyli jego związek jest beznadziejny bo nie może lub nie potrafi powiedzieć swojej dziewczynie tego co mu przeszkadza i ogląda się za koleżankami przeżywając ich wygląd

Gość gość
albo np mówił to wielokrotnie tylko bez skutku lub jedynym efektem była awantura po której musiał przepraszać za to że żyje:)

Gość gość
Debile i frustraci a kto inny.

Gość gość
to dlaczego nie odejdzie od partnerki skoro AŻ tak mu to przeszkadza, że robi o to awantury, a z siebie coco channel na forach internetowych?

Gość gość
gość dziś no po czasie odejdzie i dojdzie do światłego związku że związek z kobietą z którą dyskusja o tym co komuś nie pasuje kończy się fochem lub awanturą jest porażką i stratą czasu:)

Gość gość
to wyobraź sobie swoją reakcję gdyby ktoś kazał ci zaakceptować, że twój wygląd mu nie pasuje :) to jest chore podejście i takie osoby powinny się zastanowić czy te rozmowy ze szkolnym pedagogiem w dzieciństwie na temat ich sytuacji w domu to była taka strata czasu

Gość gość
a tak ogólnie wyobrażam sobie jak zareagowałaby kobieta która narzeka na anonimową krytykę jakichś anonimowych kobiet przez jakichś anonimowych facetów w necie gdyby spotkała ją taka bezpośrednia krytyka od jej faceta:o i muszę wam powiedzieć że to co sobie wyobrażam to ZGROZA

Gość gość
mój facet nie był na tyle zdesperowany żeby związać się z kimś kto mu się nie podoba więc nie mamy takich awantur w domu jakich ty musiałeś doświadczyć :P

Gość gość
gość dziś to chodzi ci o wygląd i jego krytykę w sensie cech których w zasadzie nie możemy zmienić? bo z tematu wynika że chodzi raczej o zachowania zależne od naszej chęci i woli

Gość gość
o cechy wyglądu które zależne są od naszej chęci i woli, np. tematy typu "kobiety przestańcie nosić X bo to brzydkie". Już nie mówię o takiej bezczelności jak "szkoda, że obcięłaś włosy, wolę kobiety z długimi" - to akurat dotyczyło mnie i wyszło od znajomego z którym latami nie rozmawiałam, ale zobaczył moje zdjęcie z innej fryzurze i poczuł potrzebę powiedzenia mi o tym. Już pomijając wszystko, to co miało do rzeczy to jakie on kobiety woli?

Gość gość
a jak kobieta napisze na jakimś forum np "mężczyzni nie gólcie się na łyso bo są też inne fryzury" albo "mężczyzni zacznijcie ćwiczyć bo wystające brzuchy nie są fajne" to też jest bezczelne czy to jest OK?

Gość gość
to odpisuję, żeby pilnowała swoich włosów na głowie bo ze wszystkimi chyba sypiać nie będzie żeby ją to obchodziło