Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

A co myślicie o mnie?

Polecane posty

Gość gość

Mam 60 lat, byłam mężatką przez swoje prawie 40 lat,mam dwoje udanych już dorosłych dzieci, na początku bardzo kochałam męża, ale okazał się dupkiem i już po urodzeniu pierwszego dziecka, jakieś 4 lata po ślubie, miał d**y na boku, a był starszy ponad 7 lat. Ja wychowywałam dziecko, a on ...używał życia Później okazało się,ze będzie drugie dziecko Znowu siedziałam w domu i wychowywałam, a on ...używał życia Nigdy nie był dobrym ojcem, nigdy nie wyszedł z dzieckiem na spacer,nie nauczył jeździć na rowerze Chociaż w swoim mniemaniu był, bo zapewniał rodzinie dobrobyt finansowy Po urodzeniu drugiego dziecka, przestaliśmy ze sobą sypiać, zero bzykania, mimo,że po drugim porodzie przeszłam operację plastyczną krocza i teoretycznie byłam do użycia W wieku 40 lat zaczęłam zdradzać męża, był i 19-latek i nieco starsi, bo rycząca 40 ma swoje potrzeby Teraz mam 60 i mam jednego przyjaciela, sympatycznego pana w prawie moim wieku, a z mężem się rozstałam, kiedy dzieciaki już dorosły. Ale tak z perspektywy czasu oceniając, to jednak to zrobiłam stanowczo za późno, powinnam dużo wcześniej zadbać o swoje JA Ale zawsze chciałam,żeby moje dzieci miały pełną rodzinę, jak jeszcze były małe A tak naprawdę nie miały, miały tylko matkę, a ojca wtedy, jak miał wolne od kochanek A teraz happy end: Jestem szczęśliwą babcią czterech urwisów w wieku od 3 m-cy do 6 lat, szczęśliwą kobietą, bo mam u swojego boku normalnego faceta Ale dlaczego ja tak długo w tym związku trwałam? Sama nie wiem,tzn wiem,bardzo tego teraz tego żałuję Tu przemawia teraz mądrość życiowa: Panie, Kobitki, Żony- jak nie jesteście szczęśliwe w związku, to nie czekajcie na cud, bo on nie nastąpi, złudne nadzieje,szukajcie swojego szczęścia, bo życie, kużwa, jest za krótkie,by czekać) Pozdrawiam tych, którym chciało się to przeczytać

Gość gość
mysle ze tfojemu juz nie staje i kuciapa ci zarosla pajenczynom:-D

Gość gość
To jest kolejne prowo prawika .

Gość Carycka
Jestes wspaniala matka I babcia, rodzina byla twoim priorytetem, a teraz mozesz jeszcze spelniac sie jako kobieta. Pozdrawiam cieplo