Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Hania 92629

Co jadly dzis wasze dzieci?

Polecane posty

Gość Hania 92629

Moj 4 letni syn zjadl parowke I troche chlebka zytniegoplus herbata iwocowa, pozniej zupa ogorkowa nie cala, maly soczek jablkowy i 2 ferro roche, za1,5 godz zjadl baraninke z grilla I kasze cous cous, teraz wcina mala paczke chipsow,

Gość gość
A kupke już zrobił?

Gość gość
Płatki, zapiekanki, serek

Gość gość
Rano tosty, na drugie sniadanie drozdzowke, troche surowej czerwonej papryki, na obiad ryz z jablkiem, po kilku chwilach dopchala tostem, potem makrele ,.dwa paski czekolady i 5 delicji. Teraz chce budyn.

Gość gość
Płatki, kanapkę podwójną ziarnista z twarożkiem, zupkę pomidorową, łazanki z kapustą i mięsem z szynki, jabłko, parówka z szynki z kromka ziarnistego chlebka i mały pomidor. Córka 6lat. 117cm, 19kg.

Gość gość
Mleko z piersi, sporo ogorkowej, serek piątus,dwa paluszki,woda.

Gość gość
Mleczko modyfikowane,deserek gerbera,obiadek gerbera i trochę loda hihi :-)

Gość gość
Kaszka na mleku, w przedszkolu kanapki, zupka szczawiowa, ziemniaki, miruna, surówka z czerwonej kapusty, jogurt. W domu Jabłko, banan i kaszka.

Gość gość
Omlet z dzemem sniadanie 2 gryzy kotleta mielonego z ziemniakami ale nie chcial wiec zjadl nalesnika z jagodami. pozniej mleczna kanapke biala kielbase na kolacje

Gość gość
Mój syn, ma prawie 8 lat, ok. 29 kg i ok. 135 cm zjadł dziś: rano bułka z dżemem domowym wiśniowym (niesłodzony), jajko na miękko i pół banana; w szkole bułka z serem, jabłko, kilka zwykłych herbatników w domu tuż po szkole kilka krakersów lajkonik czkając na obiad; potem obiad to trochę fileta z pstrąga, ryż brązowy (kilka łyżek), pomidorki koktajlowe ok 10 sztuk i gotowany groszek. deser to garstka żelków potem surowa marchewka i rodzynki kolacja nalesniki (duuuże smażę) z mąki pszennej i owsianej , jeden z białym serem z wanilią, drugi "suchy" bo tak lubi.

Gość gość
Serio codziennie słodycze jedzą?? Moje 6 scio latki od czasu do czasu, np. dwa razy w tygodniu. Dziś na śniadanie płatki owsiane z konfiturą wiśniowa, potem w przedszkolu kanapki, obiad, w domu jabłko, brzoskwinie, winogrona, na kolację jajecznicę z cebula z chlebem z masłem.

Gość gość
Moje codziennie jedzą coś słodkiego. Nie dużo,np dwie kostki czekolady,ale codziennie.

Gość gość
nic, bo nie mam 500+ i nie mam za co kupić jeść

Gość gość
Idź głupia babo, odwal się w końcu od tego 500+ bo już nudne się to zrobiło.

Gość gość
do gość dziś - ile napieprzyłaś bachorów, że ta głupia baba ci przeszkadza, może faktycznie nie ma co dać jeść, nie przyszło ci to małpo do głowy

Gość gość
8-letnia córka: kanapka z sałatą,szynką i pomidorem, później jabłko 2-letni syn: kanapka z białym serem i rzodkiewką, teraz chrupie paluszki Na obiad będzie potrawka z kurczaka, tylko nie wiem jeszcze czy z ryżem,czy po prostu z ziemniakami. :)

Gość gość
Syn 6 Lat licho dzis ale co tam przezyje. Sniadanie 2 kanapki z opiekacza(ser, szynka, pomidor) potem jablka rabal ( uzalezniony!) w poludnie podziobal w spaghetti, malo ale nie mialam czasu stac nad nim, potem kawalek ciasta czekoladowego plus kilka truskawek I jagod. Teraz do dziadkow na spanie pojechal wiec niech go tam karmia a ja mam spokoj I cisze

Gość gość
tak jest, wypieprzyć do dziadków niech oni sie martwią, bo młoda matka zmęczona dzieckiem które sama sobie urodziła, ja pieprzę

Gość gość
mamuśki na wieczór posilają się nasieniem

Gość gość
dziś Jaka ty tępa jesteś :D :D :D

Gość gość
gość dziś a o co masz pretensje? Jedno dziecko masz to nie dostajesz, nie ja wymyślam zasady programu. Żeby Ci te 500+ dupą nie wyszło, bo się żalisz aż do znudzenia.

Gość gość
do gość dziś - ma rację ta osoba co na ciebie nawala, bo nie rozumiem dlaczego bogatym dzieciom dają a biednym nie, ty to nie przezywaj kogoś głupią babą, bo ona może ciebie nazwać głupią rozmnażającą się królicą,. Przecież możesz zrzec się swoich 500+ na konto tych biednych jedynaków.

Gość gość
Hehehehehe

Gość gość
Ja pierdolę, nawet w takim fajnym temacie musi się znaleźć troll pomstujacy o 500+

Gość gość
ale ich pasiecie syfem, nie dziwne, że potem się wszędzie rozpisują, że rośnie procent spaślaków wśród dzieci... na kolacje jeszcze zabierzcie do Mac'a koniecznie... dramat...

Gość gość
Dlaczego ona ma się zrzekać na rzecz jedynaka, pieniędzy z programu, który kierowany jest do rodzin z większą ilością dzieci? Ty weź wróć do szkoły bo masz problem z logicznym myśleniem.

Gość gość
Rano :płatki na mleku i cherbata Obiad: leczo i woda 2 godz. Po obiedzie koktajl domowy truskawkowy i inka Kolacja. Kakao i bułki takie z serem ( babcia upiekła)