Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

amelka54

prezent dla Sis

Polecane posty

Dobry wieczór, z okazji urodzin mojej Sisterki , chciałabym zamówić jej coś specjalnego coś co będzie typowym prezentem tylko ode mnie. Nie wiem jednak na co konkretnie się zdecydować, początkowo myślałam o porządnym długopisie , ponieważ jest adwokatem jednak przeglądając różne strony natrafiłam na pomysł fotoksiążki . Bardzo spodobało mi się to, ponieważ mogłabym stworzyć taką historię poprzez zdjęcia od momentu naszych urodzin aż do teraz, a mamy już ponad 20 lat więc będzie sporo zdjęć . :) Nie wiem jednak gdzie mogłabym ją zamówić aby przyszła bardzo szybko gdyż impreza urodzinowa będzie nie typowo a mianowicie w środku tygodnia nastepnego czyli w środę. Między innymi na stronie https://fotojoker.pl/fotoplakaty-i-fotoobrazy/fotoobrazy.html natrafiłam na taka książkę. Czy ktoś z Was zamawiał od nich i mógłby mi napisać ile czekał? I czy Waszym zdaniem jest to w ogóle dobry pomysł ? :) Pozdrawiam gorąco.

Gość gość
Jak ma być oryginalnie to polecam albumy ręcznie robione. Nie masz już za dużo czasu, ale jeszcze może uda Ci się znaleźć kogoś kto zrobi Ci personalizację tzn. doda np imię siostry ozdobnymi literkami na okładce lub imię + datę urodzenia. Poszukaj najlepiej na portalach np mała fabryczka, być może coś gotowego Ci się spodoba. Ja tam ostatnio zamawiałam exploding box "w ostatniej chwili" i zdążył mi przyjść, więc Tobie też pewnie zdąży

Ja odeszłabym raczej od takich "standardowych" prezentów. Jeśli ma być to coś oryginalnego (i przy okazji niezbyt drogiego), polecałabym raczej przygotowanie niespodzianki, a jako wisienkę na torcie dorzuciłabym taki występ: https://pokazy-iluzji.pl/