Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pytanie o gust

Polecane posty

Gość gość
Coś słyszałem ale nie oglądałem :) Dlatego mówię, wolałbym spotkać taka w innym miejscu, typu autobus, przystanek czy choćby w księgarni czy bibliotece. Wciąż nie dałaś rady jak do takiej zagadać :)

Gość gość
Ja i rady :D ciesz się, że ich nie udzielam :D

Gość gość
A wracając do fantazji... Chciałbym ją zaprosić na kawę, czy do baru. Potem pewnie bym robił wzmianki co do jej wzrostu i mięśni w efekcie siłował się z nią na rękę (z wiadomym wynikiem :)) ). Potem ona zaprosiłaby mnie do siebie gdzie w progu drzwi jednym ruchem rzuciłaby mnie na podłogę.

Gość gość
O i przypomniało mi się :"D jak w 5 klasie położyłam kazdego chłopaka w siłowaniu na ręce. :P ale od razu wyjaśnię, że nie byłam ani dużą, ani gruba, po prostu miało się tą krzepę :D A co do fantazji, to póki co mnie nie szokują, ale może dalsze szczegóły zostaw dla siebie :D

Gość gość
A bo widzisz, do pewnego wieku dziewczyny szybciej się rozwijają i rosną, więc są silniejsze od chłopaków. To się zmienia jakoś w gimnazjum :) Swoją drogą tak zauważyłem że faktycznie na ulicach widuje coraz więcej wysokich dziewczyn, w sensie takich 170+.

Gość gość
Tak, bo te nowe pokolenia to na sterydach chowane :P :D Autorze, ja już uciekam spać. Jakby co to powodzenia w poszukiwaniu i znajdywaniu :) A jak znajdziesz, to daj znać. Dobranoc.

Gość gość
Dlatego takie wielkie :) Ja też. Dzięki :) Dobranoc.:)