Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewczyna pisze z kolegą

Polecane posty

Gość gość

Witam, jestem tu nowy. Pisze tutaj ze względu na to iż czytają to przede wszystkim kobiety. Moj problem: Moja dziewczyna ma kolege który jak mówi ja ciekawi. Zaczęła z nim smsowac od kilku dni w ciagu dnia. Mieszkamy od siebie 30 km. Widujemy sie w weekend lub dwa razy w tyg. Ufam jej. Kocha mnie , mówi mi , ze tylko ze mna chce byc. Mówi tez ze po prostu potrzebuje mieć kontakt z innymi ludzmi. Czy jest czym sie martwic?

Gość gość
mój też tylko pisał bo musi miec kontakt z innymi a pozniej wyszło....zdradzał

Gość gość
Oczywiście ,że tak .Kontakty z innymi ludźmi nie polegają na nawiązywaniu zażyłych znajomości z innymi mężczyznami ,na tym polega lojalność wobec partnera .O czym tak esemesuje twoja dziewczyna z tym gościem , o pogodzie ,o życiu społeczeństwa mrówek? Chyba nie .Takie kontakty zawsze prowadzą do jednego,do zdrady czy zmiany partnera. Lojalna dziewczyna spotyka się z koleżankami a na imprezy chodzi ze swoim chłopakiem,nikt nie każe jej unikać kontaktów z ludźmi. Ona chyba nie za bardzo wie czego chce.

Gość gość
zdradza cie dziewczyna kolego, a nawet jesli jeszcze nie, to na pewno zacznie, nie miej co do tego watpliwosci. Olej ja, zakoncz reacje, nie jest wart ani sekundy uwagi taki zdradzajacy malpiszon.

Jesteś naiwny. Kobiety mają dwa stany działania w związku. Albo świata za swoim mężczyzną nie widzi, albo szuka lepszego. Taka prawda.