Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gdyby byla taka sytuacja, ze ide ulica i mam bron, i na tej ulicy ktos napada...

Polecane posty

Gość gość

Kobiete... to nie pomoglbym jej, bo i po co? Po co mam ryzykowac zdrowie i zycie dla obcej baby, ktora nie patrzy na mnie jak na ojca swoich dzieci i jak na dawce materialu genetycznego? Jaki ja mam w tym interes? Zaden! Niech sobie wynajma ochroniarzy i im placa, albo niech sie zadeklaruja jako przyszle matki moich dzieci, ktore bede mogl bzykac i wtedy bede je bronil - inaczej nie widze sensu.

Gość gość
Ja tez bym nie pomógł obcej kobiecie. Tylko swojej bym się rzucił na ratunek. Kobiety w dzisiejszych czasach są takie, że nie warto się dla nich poświęcać, bo jakbyś np. rzucił się na dwóch bandytów, którzy chcieliby ją zgwałcić i byś od nich dostał to by cię jeszcze zaczęła wyzywać od ciot, bo takie są współczesne kobiety.

A jeśli to jakaś feministka, to by cię jeszcze oskarżyła o molestowanie, albo utrudnianie wymiany kulturowej z miłującym pokój napastnikiem :D

Gość gość
11:08 dokladnie! Tylko dziewice sa wartosciowe i to tylko te co sie zadeklaruja, ze chca zwiazku, a seks dopiero po slubie!

Gość gość
No i racja bo jak bys sprobowal pomoc to jeszcze bys do wiezienia poszedl za napasc

Gość gość
11:10 nie chodzio napasc, ale jaki ja mam interes w obronie kobiety, ktora nie traktuje mnie jak swojego przyszlego meza, i dawcy materialu genetycznego? Jaki jest sensbpomagac obcej kobiecie z ktora nie jest sie wb zwiazkuu? Zaden!

Gość gość
Mój znajomy miał taką sytuację, że wyszedł gdzieś z klubu i widział jak czterech facetów szarpie jakąś kobietę, a ona się darła błagalnie o pomoc, on się tylko uśmiechnął do niej złośliwie i poszedł dalej.

Gość gość
11:16 i bardzo dobrze zrobil! Niech sobie frajerka znajdzie faceta co bedzie w stanie ja obronic, a nie szuka frajera co za gownowarte dziekuje (albo i nawet tego nie uslyszy) bedzie ryzykowal zycie i zdrowie.

Gość gość
Nienawidze takich cwaniar, co wszystko chca, a gowno daja!