Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

43cm w bicepsie

nigdy nie będę miał żony ale teź dlatego że to JA nie chcę się żenić

Polecane posty

Gość gość
Brawo wy! Bo po slubie i tak pewnie zaraz by nie bylo seksu a jakie wydatki.. Nie kalkuluje sie

tutaj w polsce to sie nawet za dvpami nie mozna poogladac, dzisiaj ide lasem a tam jakas mloda mi dvpe wypina przed oczami a ja tak sie patrze i patrze i patrze a potem zauwazylem ze jakis typ z nia byl i sobie jeszcze mysle, ja j***e zaraz na mnie wyskoczy bo sie patrzylem na dvpe :O. A w anglii blondyny jak widze ostre hot to az chca zebym sie na nie patrzyl...

Gość gość
No! A pozniej nawet seksu nie ma..

Gość gość
tylko psychicznie chorzy ludzie uprawiaja sex

Gość gość
No bo seks jest oblesny te rozne wydzieliny zapachy.. I male rozowe pokraki wrzeszczace z tego wychodza.. Ohyda..

hahah. a potem jade na rower a tam w droge mi wchodzi kto? beneficiara z dzieckiem w wozku albo malym bachorem albo baby z bachorami co lataja na skejtparku a na skejtparku sie jezdzi na desce lub na bmxach a nie chodzi z bachorami, oh jak nienawidze dzieci. Wchodza takie matki z dziecmi do sklepow second handow w anglii i dziecko prosi matke o cos za funta a matka mowi ze nie moze tego dostac i za chwile dziecko drze ryja na caly sklep :O

Gość gość
normalni ludzie w zwiazku graja w szachy, karty, diablo 3, runescape a nie uprawiaja sex

ja jak slysze w zwiazku to mi sie smiac chce xD. Ja jestem w zwiazku z muzyka, bo to najlepsza kobieta, heheh