Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przyrost beta hcg . Co myslicie ?

Polecane posty

Gość gość

Kobietki w piatek 25 dc robilam bete i wynosila 21.80. Dzis w 28 dc po 72 godzinach powtorzylam badnie i wynik wyszedl 127.5. Jutro mam termin @. Co myslicie ? Przyrost jest ok ? Jakie mialyscie bety w dniu przed @ ?

Gość gość
Przyrost ok, ja dzień przed @ miałam bete 8 i wszystko było dobrze.

Gość gość
Sprawdzalam . Moj przyrost to ponad 200 %. Czyli moge byc spokojna ze ciaza rozwija sie prawidlowo ? Czy powtarzac jeszcze badanie za dwa dni ?

Gość gość
Bez sensu powtarzanie bety. Umów sie do lekarza na wizytę w celu potwierdzenia ciąży za około 2 tygodnie.

Gość gość
nie ma sensu powtarzać. Do lekarza nie wcześniej niż 6-7tc.

Gość gość
No moze faktycznie juz nie bede powtarzac. Stresuje sie bo moja poprzednia ciaza 3 mce temu okazala sie biochemiczna. Ale tu chyba wynik na to nie wskazuje. Wtedy w dniu planowanej @ w 32 dc mialam bete 35 a po 48 godzinach spadla do 28 wiec gin pow ze sadzac po becie to zarodek sie nawet porzadnie nie zdążył zagniezdzic. Tu chyba moge juz byc spokojna ?

Gość gość
Przyrost jest prawidłowy, jeśli ma byc dobrze to bedzie. Latanie co chwile na pobieranie krwi to zbędny stres i strata pieniędzy. Teraz potrzebna aci jedynie wizyta lekarska. Nic nie wskazuje zeby miało byc cos nie tak.

Gość gość
No w sumie tez tak pomyslalam ze jak ma byc dobrze to bedzie. Biore luteine od pierwszego pozytywnego wyniku bety, 2 razy 100 dopochwowo. Wiec i tak juz chyba wszystko co moglam zrobić zeby dzidzia sie dobrze rozwijala zrobilam.

Gość gość
A po co bierzesz luteine i kto ci ja kazal brac???

Gość gość
Moja gin. Chyba kazala tak profilaktycznie bo progesteron sprawdzalam przy pierwszej becie i byl 26.5 wiec wedlug mnie ok i wedlug wytycznych podanych z boku. No ale jak sie skontaktowałam z nia to powiedziala zeby brac. Wiec biore. Ale dzięki temu jestem spokojniejsza.