Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

SzczujeBeti

Zaszczujemy KAFE

Polecane posty

No to macie glu i tutaj sie na moj temat wtpowiadac....prostaki bezrobotne ,gownem smierdzace,bedziecie szczekac jak wam ja wasz pan nakarze

Zniszcze was gnidy razem z Rafim i Magda Adikowa bo oni tez szczekaja jak im karze barany bezrobotne i uposledzone

Gość gość
Zażyj tabletki bo zaczynasz świrować

Depesz spij pijaczyno marna a ja jestm gwiazda na Zbiorniku ty obszczany baranie.Jaja sobie bede robil wszedzie klamco co powiedziales,ze ukradlem ci suszarke do bielizny dziadu i buraku

Zapraszam na Zbiornik na moja transmisje .Sex na zywo z moja Beti piekna i kredyty dawac bo na dentystke nie mam

Gość gość
Kubusiu a gdzie twój honor i poczucie godności? Odłożyłeś na półkę? Poczucia godności ucz się od Elusi, nie byliście wstanie jej go odebrać i żadne upublicznienie filmików z jej podglądania goności jej nie odbiorą. Ale skąd człowiek jej pozbawiony może o tym wiedzieć, jesteś praktykiem seksu ale tylko teoretykiem godności i przyzwoitości, i człowieczeństwa. Na szczęście twoja dama praktykowania tego od ciebie nie wymaga, wystarcza jej twoja kasa, władza, sława i praktykowanie seksu jej wystarcza.Każdy dobiera się wg podobieństw w gradacji wartości i podejścia do moralności, czy praktykuje ją, czy traktuje teoretycznie jak ty.

Gość gość
na pana to trzeba miec wyglad i pieniadze

Gość gość
Szczuje ty mendo nie udalo sie tematu nakrecic haha,twoj watek jest zalosny jak ty i twoja beti

Gość gość
Pomalu sie konczy wasze 5 minut na Zbiorniku dwa brudasy,Ty i Depesz buhha do roboty prostaki zalosni

Gość gość
No, kuźwa,Szczuj tutaj już kr nie przytulisz

Gość gość
ktoś podszywa się pod tego szczuje debile i tyle, wojny rozpoczynacie