Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie książe

Znowu mnie jakaś olała bo nie jestem

Polecane posty

Gość nie książe

modelem z wyglądu, nie jestem prezesem firmy i nie mam kootasa jak bambus, co za świnia. Gdzie te fajne laski które są REALISTYCZNE, bo każda księcia mieć nie może.

Gość gość
to jestes w ciemnej i glebokiej dooopie! bedziesz sam

Gość gość43
To zainteresuj się normalną skromną dziewczyną a nie jakimiś pustymi wytapetowanymi lachonami. Tracicie czas na jakieś zdziry a skromnych przeciętnych dziewczyn nie zauważacie. Każdy chciałby miss.

Gość gość
Jesteś brzydki biedny i masz małego do tego nie umiesz zakręcić kobiety to szukaj kobiety podobnej sobie , zakompleksionej szarej myszy z nadwagą a nie takiej jakie mają przystojni bogaci, wygadani i błyskotliwi mężczyźni. Jeśli stać cię tylko na 10 letnia pandę nie płacz że nie chcą ci dać nowego Mercedesa. Ewentualnie możesz szukać takiej jakiej chcesz ale w śród przechodzonych rozwódek z 3 dzieci, choć tam trzeba przynajmniej mieć kasę. A skoro tak biadolisz zamiast podrywać to wróżę ci przechodzoną niezbyt urodziwą ale zawsze chętna pannę z dzieckiem, to max co możesz poderwać :)

Gość gość
a bambusy sa CIENKIE!!!!! nawet bambusa na oczy nie widziales! to co dopiero mowic o porzadnym i grubym kootasie??!