Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ja_Dyzio

czy w końcu znajdzie się jakiś cwaniak

Polecane posty

Gość Ja_Dyzio

który uruchomi to FORUM aby normalnie działało na wszystkich przeglądarkach ? od pół roku są problemy z KAFETERIĄ , czy brak informatyków , a może Boss Portalu WP oszczędza pieniądze na informatyków i zatrudnia studentów na II roku ? Panie Boss , WYSTARCZY tych wygłupów, zapłać informatykom porządne pieniądze, zrobią porządną robotę i KAFE przestanie się zacinać !

Gość gość
o cześć Dyzio pytałam wczoraj o ciebie tutaj a i oto jesteś

Gość gość
Dyzio utul mnie

Gość gość
Wystraszył się.

Gość Ja_Dyzio
Ta strona nie odpowiada. Możesz zaczekać aż zacznie odpowiadać, lub ją zamknąć. zaczekaj zamknij tak mam w przeglądarce Google Chrome być może jest 'coś' na łączach światłowodowych , pozostawiam problem do sprawdzenia , Pozdro

Gość gość
ja miałam przez jakiś czas tak że nie mogłam pisać na kafe to było przeważnie wieczorem

Gość Ja_Dyzio
coś 'źle' się dzieje z naszymi połączeniami internetowymi w Polsce i mam takie wrażenie, jakby te nasze połączenia światłowodowe były blokowane przez jakieś filtry, na zasadzie zaworu lub kranu , że KTOŚ przykręca KRAN i 'woda nie leci z kranu' a za chwilę ZAWÓR się otwiera i woda płynie pełnym strumieniem ale przecież posiadamy w domach instalacje światłowodowe i powinno być strumień informacji a tym czasem laptop z podwójnym procesorem się męczy, pamięć 8 GB w laptopie siada , wywala stronę , jest info : 'Ta strona nie odpowiada. Możesz zaczekać aż zacznie odpowiadać, lub ją zamknąć. zaczekaj zamknij ', dziwne powiadomienie , to wygląda , jakby ADMIM zastosował jakiś FILT i blokadę strony lub PORTALU ale w jakim celu to robi ?

Gość Ja_Dyzio
dla próby , czy działa to FORUM zróbmy test działania do powiedzmy 20 wpisu na forum , napiszę wprost : kocham bardzo Kasię , czy napiszesz, że kochasz XXX ?

Gość Ja_Dyzio
powinien być wpis w programie , wpisywanie do nieskończonności użytkowników , jeżeli takiego wpisu nie ma w programie to zapytaj programistę lub konstruktora soft o taki wpis , chodzi o to, że powiedzmy ósmy wpis , ósmy użytkownik tematu jako 'kafeterianin' lub 'kafeterianka' nie może z powodu błędu SOFT blokować FORUM i obciążać FORUM , gdzieś jest błąd SOFT , trzeba ten błąd odszukać aby BŁĄD nie blokował pamięci podręcznej w laptopie lub kompie , czy pomogłem ?