Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

Kochanek ?

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰

S艂uchajcie mam dylemat nie wiem co zrobi膰 w swoim 偶yciu... Intuicja Mi podpowiada, 偶e czas na zmiany... Ot贸偶 jestem z partnerem 10 lat mamy synka kt贸ry ma obecnie 6 lat. Niedawno na pewnym portalu pozna艂am pewnego m臋偶czyzn臋 kt贸ry jest o 10 lat starszy ode mnie... Zacz臋li艣my ze sob膮 pisa膰... Spotkali艣my sie po jakim艣 czasie na kr贸tkej rozmowie... Okaza艂ao sie, 偶e jest policjantem i jest osob膮 dojrza艂a i wiedz膮c膮 czego tak na prawde chce... On te偶 ma rodzin臋 ... Wszystko by艂o by dobrze ale wracanie do domu i widz膮cego partnera ci膮gle siedz膮cego na kanapie i nic nie robi膮cego poza trzymaniem pilota w r臋ku i wiecznego zmeczenia... Ja t臋z pracuje musz臋 wraca膰 z pracy do domu, sprz膮ta膰, pra膰 i gotowa膰 obiadki bo ksi膮偶e jest g艂odny a on maj膮c wolne nie kiwnie palcem ani nie ugotuje dla mnie obiadu wiedz膮c 偶e wr贸c臋 z pracy zm臋czona i g艂odna... Mam do艣膰 tego n臋dznego ponurego 偶ycia... I zastanawiam si臋 czy nie brn膮c dalej w t膮 now膮 znajomo艣膰... Jak my艣licie ?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
Haha mam to samo :) i sama nie wiem co robi膰 :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Up

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Powaznie ? Brakuje mi ciep艂a drugiej osoby a m膮偶 to ju偶 przesz艂o艣膰 ktorej teraz tak naprawd臋 nie ma... W dodayku codziennie u mamusi pomimo zema 30 lat... Brak slow... Ci膮gle pisz臋 z tym drugim ciagnie mnie do kolejnego spotkania... I wcale nie zal mi m臋偶a bo ile mozna siedziec dla dobra dziecka... Dziecko samo widzi ze mi臋dzy nami nie ma tego czegos. Zmeczona jestem tym chorym zwiazkiem. Po pracy nie mam ochoty wraca膰 do domu... Wracam tak tylko zewzgledu na synka

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Te偶 mam problem. Tylko, 偶e jeszcze gorszy mamy 2letnie dziecko z sob膮 jeste艣my 3lata i mia艂am kochanka (jego brata) przyzna艂am si臋, my艣la艂am, 偶e si臋 u艂o偶y 偶e to nas wzmocni ale ci膮gle my艣l臋 o m臋偶a bracie. W dodatku m贸j m膮偶 popija. Je偶eli nie jeste艣 pewna to nie zabieraj si臋 do tego, ale wiem 偶e ci臋偶ko bo to kusi i chce bym si臋 kochanym

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Te偶 synek mamusi? Co prawda m贸j m膮偶 ma 23lat ale to samo codziennie do mamusi. Czasem czuje ze matka to jego, 偶ona, przyjaci贸艂ka, kumpel. Na jakiej kolwiek zabawie zawsze do ta艅ca bra艂 pierwsza swoj膮 matk臋.... Jak ju偶 wogole poszli艣my na imprez臋 co Zadko bywa艂o bo wiadomo dziecko to jegomatka. Z nami.. Porazka

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ta druga osoba wie czego chce i ja tak偶e. Tym bardziej ze brakuje mi w艂a艣nie takiej osoby jak on. On ma to cos w sobie... Lubi臋 go... Jestem m艂oda... M膮偶 tylko najlepiej by chcial zebym ladnie sie nie ubierala, nie malowala i wgl... A jak zacz臋艂am biegac to pretensje do mnie... Chce odbi膰 od tej chorej codzienno艣ci. On mysli ze mnke trzymaja jego pieniadze bo duzo zarabia... Ja nie potrzebuje pieniedzy potrzebuje drugiej osoby ktora da mi poczucie bezpieczenstwa i ciepla swojego... To mi wystarczy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ile mo偶na by膰 zwi膮zanym z mamusia ? 30 lat i dalej to samo... Hmmm my艣l臋 o kochanku i wcale nie 偶a艂uj臋. Nawet jesli mia艂by si臋 dowiedziec to mi to wisi... Ja mam prawo by膰 szcz臋艣liwa

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
To dobrze, 偶e wiesz. Jak jeste艣 pewna to si臋 nie zastanawiaj tylko zr贸b krok do przodu. Ja niestety nie mam si艂y czekam tylko a偶 m膮偶 zrobi awan葲ure po pijaku i p贸jdzie znowu do mamusi. Sama nie potrafi臋. Du偶o rozmy艣lam i na pewno Tw贸j m膮偶 te偶 by艂 kiedy艣 taki, a jak kochanek za jaki艣 czas b臋dzie te偶 taki!? Nie b臋dziesz 偶a艂owa膰? Ja sobie takie pytania zadaje. Tylko, 偶e mam gorzej bo to jego brat.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Kochanek to sex... Nie mi艂o艣膰... Nie chcia艂abym sie w to za bardzo zaanga偶owa膰 chcia艂abym mie膰 kogo艣 po kim wiedzia艂abym 偶e mu zale偶y na spotkaniach, czu艂o艣ciach i cieple... Z reszt膮 na rozmowie z nim powiedzia艂 mi co on tak na prawde chce... Od m臋偶a tego nie dostan臋 . Taka jest prawda

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Kochanek to sex no a jak znudzisz mu si臋? Jak powie musz臋 zako艅czy膰?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Czas poka偶e... Na pewno nie b臋d臋 z tego powodu zadowolona... Bo cz艂owiek si臋 przyzwyczai... Ale te偶 nie b臋d臋 prosi膰 i nalega膰... To by by艂a jego decyzja i musia艂abym to uszaniwa膰

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
... i jest osob膮 dojrza艂a i wiedz膮c膮 czego tak na prawde chce... On te偶 ma rodzin臋 ... x I Ty tak na serio ? :D R

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nie na niby...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Je偶eli jemu uklada sie tak jak mi to nic dziwnego... Z reszta zazdrosnicy tutaj nic wi臋cej. Bo lepiej siedziec w domu i patrzec jak m膮偶 pierd*****anape jak zrobi膰 w 偶yciu z sob膮 co艣 bu p贸藕niej nie 偶a艂owa膰 ze nic sie z tym nie zrobi艂o nie ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
a ja sobie to zrobi艂am, wda艂am si臋 w relacj臋 z kochankiem i chyba si臋 zakocha艂am, kochanek stwierdzi艂 nagle, 偶e nie mo偶e 偶onie tego robi膰, a ja zosta艂am czuj膮c si臋 jak szmata, ale wiedzia艂am na co si臋 pisze, mam m臋偶a, a obecnie nie umiem na niego patrze膰, chcia艂abym zaponie膰 o kochanku, nie potrafi臋, nie r贸b sobie tego dla odrobiny rozrywki

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Policjanci to niez艂e numery,wiem co艣 o tym! Wi臋kszo艣ci maj膮 zryte berety i nie nadaj膮 si臋 do zwi膮zk贸w.Znam kilka przypadk贸w co zdradzaja swoje po艂贸wki 偶e hej i jeszcze je obwiniaj膮 o wszystko,a na dodatek my艣l膮 偶e sa p臋pkiem swiata!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nie na niby x Dobrze, 偶e zdajesz sobie z tego spraw臋 :D R

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A co mam 偶y膰 w tym poj.... Zwiazku ? Nie maj膮c nic od 偶ycia ? Nie odnksze wra偶enia zeby mia艂 zryty beret...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nie chce sie anga偶owa膰 w ten zwiazek. Brakuje mi sexu jemu tak偶e... Nie chcialabym spotykac sie na co dzie艅. Tylko wtedy gdy najdzie ochota

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
wi臋kszo艣膰 mundurowych to problemy z bliskimi

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
12:55 "Brakuje mi sexu jemu tak偶e". S艂owem dupa rz膮dzi wami!A macie mo偶e jakie艣 warto艣ci? A gdzie wasze zasady? Pewnie w d***e bo ca艂y wasz 艣wiat kr臋ci si臋 wok贸艂 d**y.Do d**y z takimi partnerami! K***wstwo i tyle!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Jestem wierna od 10 lat i na pewno k***a nie jestem ! To partner z ktorym prze偶y艂am swoj pierwszy raz... I na pewno dupa nie rzadzi... Bo ile mozna zyc w zwi膮zku gdzie nie ma blisko艣ci tylko pranie smierdzacych skarpet, gotowanie i sprzatanie... Oraz patrzenie jak ksi膮偶臋 siedzi w 艂贸偶ku z pilotem w reku i czekajac az ktos cos pod nosek przyniesie... Nosz k*******.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A jesli komus sie nie podoba. To niech nie komentuje... Zazdrosne zdziry.... Bo pewnie macie takie samo zycie tylko nie potraficie nic z tym zrobic... Pozdro ponure zdziry

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Wi臋c mo偶e wypowie sie kto艣 normalny...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Normalnie ? Dlaczego nie we藕miesz rozwodu ? Tak postepuja normalni ludzie, i po co ta cala gadanina.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Jak zyje nie slyszalem , ze komus z kims zle , ma go za nic , a jednak z nim jest . Ciekawe po co ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
wczoraj A jesli komus sie nie podoba. To niech nie komentuje... Zazdrosne zdziry.... Bo pewnie macie takie samo zycie tylko nie potraficie nic z tym zrobic... Pozdro ponure zdziry" Jeste艣 zdzir膮 k***i膮c膮 si臋 za plecami m臋偶a.Powiedz to m臋偶owi,to poka偶e ci drzwi.! .艁ajdaczysz si臋 艣ciero i nie masz za grosz wstydu i zasad.Nie doros艂a艣 do ma艂偶e艅stwa.Nie pasuje ci m膮偶,rozwied藕 si臋. Piszesz na forum i licz si臋 z komentarzami.Nie zadaj臋 si臋 z 艂ajdaczkami.Tfu..

Udost臋pnij ten post