Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Znacie jakieś fajne książki młodzieżowe

Polecane posty

Gość gość

Ostatnio przeczytałam wszystkie serie zmierzchu , naprawdę ta książka mi się spodobała , znacie podobne książki do tej , albo inne może ciekawsze Dziękuję za odpowiedzi

Gość gość
Naprawdę przez tak długi okres czasu nikt nie mógł polecić jakiejś dobrej książki?

Gość gość
Abedi Isabel, „Whisper. Nawiedzony dom”.

Gość gość
a jaki to gatunek?

Gość gość
Pierwszy.

Gość Armendi
Sporo czytam, więc na pewno jestem w stanie coś polecić, tylko fajnie, jakbym znała więcej szczegółów. Chociażby to, jaki właśnie gatunek literacki się preferuje. Z ostatnich tytułów, które zrobiły na mnie ogromne wrażenie, to "dziesięć poniżej zera" https://www.nieprzeczytane.pl/Dziesiec-ponizej-zera,product1041627.html#rating-section jeśli ktoś z Was jeszcze jej nie czytał, to zdecydowanie polecam.

Gość gość
Nikt nie polecił książki? Tak to świadczy o użytkownikach tego forum. :) Ja polecę 'Małe życie'.

Gość gość
Tylko to nie jest jakaś tam młodzieżowa książka. Porusza ona bardzo dojrzałe wątki. Nie jest lekka. Ponadtto bardzo gruba, ponad osiemset stron. Ale naprawdę warto przeczytać.

Gość gość
Ja lubię czytać, mogę Ci polecić dużo książek jeśli byś jeszcze potrzebował/a.

Gość pessoro

Na pewno sprawdź sobie książkę z tej recenzji, jest znakomita - mawreads.pl/2018/11/e-book-do-wszystkich-chopcow-ktorych.html

To książka o tematyce młodzieżowej, która większość powinna zainteresować. A co jest w niej ciekawego?

Chodzi głównie o młodzieżowe związki, miłości, czyli tematykę lekką i przyjemną, a jednocześnie - tematykę dla każdego. 

A czy wciągająca? Zdecydowanie tak - to nie jest pierwsza pozycja od tej samej autorki.