Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Rozmawia z kazdą tylko nie ze mną

Polecane posty

Gość gość

Jestem z Kacprem pół roku. Chodzimy do jednej klasy. Wszyscy wiedzą, ze jesteśmy parą. Jest tylko jeden mały problem, on się do mnie nie odzywa. Poza szkołą jest wszystko tak jak ma być, wręcz idealnie ale w szkole rozmawia z kazdą dziewczyną tylko nie ze mną. Nie chodzi mi o jakieś czułości, tylko o zwykłą rozmowe. Niejednokrotnie próbowałam nawiazac kontakt a on nawet na mnie nie patrzy. Począkowo mi to nie przeszkadzało, ale teraz coraz bardziej mnie to dezaprobuje. Próbowałam z nim o tym rozmawiać, ale on nie widzi w tym nic złego i mówi, ze to ja przesadzam i wymyślam. Co o tym myślicie? Jak mam się zachowywać, tak samo jak on?

Gość gwoli wyjasnienia
Pierwsze co bym zrobila to bym go zapytala dlaczego sie tak dziwnie zachowuje. Bo dla mnie jest to bardzo dziwne zachowanie. Nie mam tu na mysli obsciskiwania sie ale normalne zachowanie jak i w stosunku do innych dziewczyn. Tym bardziej, ze nie jest to tajemnica, ze jestescie para.

Gość gość
Pytałam.on Twierdzi ze wymyślam. Nie wiem co mam robić w tej sytuacji, przestać się odzywać?

Gość gość
Wstydzi się Ciebie, pogoń chama! :-D