Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie do wytrzymania zniszczą nas

Polecane posty

Gość gość
W ubiegłym roku rząd PiS zapowiedział reformę OFE, która miała polegać na przekazaniu 75 proc. pieniędzy w nich zgromadzonych (ok. 135 mld zł z 180 mld zł łącznie zgromadzonych w OFE) na indywidualne konta emerytalne Polaków (IKZE), a pozostałe 25 proc. miało zasilić Fundusz Rezerw Demograficznych. Jak informuje "Rzeczpospolita", ten scenariusz może się nie spełnić, gdyż coraz więcej osób w rządzie PiS chce, aby cała suma z OFE trafiła do budżetu. Taki zastrzyk pieniędzy wystarczyłby na 7 lat opłacania 500 plus.

Gość gość
oby małpy pisowskie za okradanie nas umierałyyyhyy w wiekimmmm bóluuuuu, boże zniszcz ich, bo nas wykańczają

Gość gość
I to jest właśnie ta dobra zmiana. Nie wiem dla kogo, chyba tylko dla beneficjentów 500 i ojczulka Rydzyka. Wszystko robią pod publiczkę za nie swoje pieniądze, zadluzajac przyszłe pokolenia. Niczym nie różnią się od po, może buta i arogancją. Tylko to ich różni. Każda następna ekipa przy korycie zrobi to samo.

Gość gość
Ech gdyby ta moja kasa z ode trafiła na moje ikze. Fajnie by było.

Gość gość
A niby dlaczego beneficjentów 500 i Oj Rydzyka ja nie biorę 500 plus nie chodze do kościoła a za PiS jestem i będę. ☺

Gość gość
a ja nie jestem za 500+ i niech idioty oddadzą mi co moje, ja pieprzę czyjeś bachory

Gość gość
Masz prawo być za pis, ja tego za cholerę nie mogę pojąć.

Gość gość
jak można okradać ludzi pracy a dawać za pieprzenie się i rozmnażanie, litościiiiii

Gość gość
ale nas oszukują, kłamcyyyyyyy, a z OFE miały być na indywidualnych kontach i do dziedziczenia przez rodzinę